Voor 17.00 uur besteld?
Vandaag verstuurd!
Gratis verzending vanaf €35.-*
Vuurwerk verkoop Kampeerwereld Hendriks

Vuurwerk verkoop Kampeerwereld Hendriks

Oud en nieuw staat voor de deur! Een lekkere oliebol, proosten met familie en vrienden en het mooiste vuurwerk bekijken. Allemaal elementendie jouw oud en nieuw onvergetelijk kunnen maken. Bij Kampeerwereld Hendriks kan je de dagen voorafgaand aan de jaarwisseling vuurwerk kopen. 

In de winkel vind je een grote vuurwerkbalie waar onze medewerkers je graag een handje op weg helpen en iedereen enthousiast is over oud en nieuw. Daarnaast staan er in de winkel kasten met daarin ons vuurwerk. Zo kan je op je gemak uitkiezen welk vuurwerk jij tijdens de jaarwisseling wilt afsteken. Om in de sfeer te komen en te weten wat voor vuurwerk je koopt is er ook een tv waarop een video van het vuurwerk wordt afgespeeld. 

Naast een ruim opgezette vuurwerkafdeling hebben wij ook scherpe aanbiedingen tijdens de verkoop. Je kan bij ons gratis parkeren en er is voldoende parkeerplek. En als je na het kopen van je vuurwerk trek hebt gekregen kan je bij de uitgang van Kampeerwereld een lekkere oliebol halen bij oliebollenkraam Rovers.

De vuurwerkverkoop is op 28, 29 en 30 december.
Wij zijn deze dagen geopend van 08.00 uur tot 21.00 

Bekijk de speciale vuurwerkpagina van Hendriks

Vuurwerk hoort natuurlijk bij oud en nieuw, maar het is wel belangrijk dat je het op de juiste manier afsteekt om ongelukken zo veel mogelijk te voorkomen. Daarom geven we je hieronder een aantal tips voor het veilig afsteken van vuurwerk: 

  • Draag altijd een vuurwerkbril
  • Lees de gebruiksaanwijzing van je vuurwerk
  • Steek vuurwerk niet af als je alcohol gedronken hebt
  • Draag geen kleding van nylon of met een capuchon
  • Gebruik een aansteeklont
  • Hang nooit boven vuurwerk
  • Steek vuurwerk af met een gestrekte arm
  • Gooi vuurwerk niet naar mensen of dieren
  • Houd afstand
  • Ruim na afloop vuurwerkafval op
Vuurwerk verkoop Kampeerwereld Hendriks

De regels van het verkopen en afsteken van vuurwerk worden de laatste jaren aangescherpt. Zo ook dit jaar. Vuurwerk is er namelijk in 3 categorieën, I, II en III. de eerste categorie mag gekocht worden vanaf 12 jaar. Categorie II is vuurwerk vanaf een leeftijd van 16 jaar en de hoogte categorie wordt verkocht aan iedereen boven de 18 jaar. 

Daarnaast is het niet meer toegestaan om de hele dag vuurwerk af te steken op Oudejaarsdag. Dit mag in vanaf 2016 alleen nog maar tussen 18.00 uur tot 02.00 uur op 1 januari. Doe je het wel buiten deze tijden dan loop je het risico een boete te krijgen. 

Zorg er dus altijd voor dat je deze regels in je achterhoofd houdt wanneer je vuurwerk afsteekt. Zo zorgen we ervoor dat er geen vervelende ongelukken gebeuren.