• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie
2015 wat was je mooi!

2015 wat was je mooi!

Het jaar 2015 zit er bijna op, en wat was het een mooi jaar! Allereerst willen we natuurlijk iedereen bedanken voor dit jaar en jullie prettige feestdagen wensen en nog een mooier 2016. Ook kunnen wij als Outdorado team met trots terugkijken op 2015, want wij hebben onze doelstellingen meer dan gehaald!

2015 wat was je mooi!

Maar Outdorado zou Outdorado niet zijn als wij voor 2016 niet een paar nieuwe, uitdagende doelstellingen zouden hebben. Daarom hebben wij een leuke checklist voor het nieuwe jaar opgesteld:

- We willen meer mooie merken toevoegen aan ons assortiment

- Meer naar buiten, minder op het kantoor!

- 7a/7b boulderen in Fontainbleau

- Matterhorn beklimmen

2015 wat was je mooi!

Maar wij zijn ook heel erg benieuwd naar jullie doelstellingen, daarom hebben we een toffe actie bedacht! Deel jouw doelstelling met ons en maak kans op een Outdorado sport shirt van Rab en een cadeau(tje) om te helpen je doel te bereiken.

Dus wat is jouw doelstelling voor 2016? Wil je een uitdagende route klimmen, fietsen of wandelen?Wil je het niveau van je sportprestatie naar een hoger level tillen? Of is er een berg of gebied dat je wilt trotseren in 2016? Laat hieronder bij de reacties jouw doelstelling achter en dan verloten wij op 5 januari 2016 onder alle inzendingen een Outdorado sport shirt van Rab en een cadeau(tje) om je te helpen bij jouw doel! 

Eline
Over Eline
Eline is een gedreven buitenmens. Sinds 2014 houdt Eline zich bezig met social media, de blog en de klantenservice.
8 jaar geleden door Nick van Outdorado
And the winner is: (tromgeroffel) Nico. Met het klimmen van de 6A en hogere routes wensen wij je veel succes en plezier. Je krijgt zo snel mogelijk je cadeautje. Alle doelstellingen klinken ons als avonturen in de oren.

Goed om te lezen dat er nog zoveel wordt ondernomen. Sommige die op latere leeftijd nog van alles ondernemen en anderen die na een pauze weer de spullen bij elkaar zoeken en de draad weer oppakken.

Wij wensen iedereen veel succes, veel plezier en hopen dat we allemaal op zaterdag 31-12-2016 een mooie lijst kunnen afvinken!
8 jaar geleden door Jan B
Met de fiets + bagage (tentje, kookgerief etc) vanuit Antwerpen naar en op de stelvio en terug fietsen. Onderweg nog een aantal cols meenemen.

grts

Jan
8 jaar geleden door Floris
Mijn doelstelling voor 216: "God s(h)ave the queen!" Een mytische 8a aan de oevers van de maas op de 'tète de lion'. En dat allemaal in Freyr, de geboorteplaats van helden en legendes, en zonder twijfel het mooiste massief van de lagen landen (volgens sommigen zelfs het centrum van de wereld)!
8 jaar geleden door Tjerk
Hallo,
Mijn doelstelling voor 2016 is op sportief gebied: de 11-Stedenfietstocht voor de veertigste keer te fietsen op pinkstermaandag.
Groet,
Tjerk.
8 jaar geleden door nico meijer
Het laatse half jaar veel voorgeklommen in het dak en buiten. Eerste 6a+ in het dak binnen en 6b in zicht.
Mijn doelstelling voor 2016 is een 6a voorklimmen buiten en mijn eerste multi pitch. kortom, dit jaar veel naar buiten en als het weer zo mooi blijft is dat al heel snel.
8 jaar geleden door Frank
Ik werk met kwetsbare jongeren ... ik wil mijn ervaring in 'Outdoor' met hen delen, hetzij een (stevige)wandeltocht over enkele dagen, rotsklimmen ... iets waar ze anders vermoedelijk de kans niet toe krijgen en waar ze sterker uitkomen...
En voor mezelf Monte Perdido,... Matterhorn (zal eerder 2017 zijn)
Sportieve groeten
8 jaar geleden door Joost
Afgezien van een week lang mooie lange alpiene sportklimroutes in de Ecrins in 2015 weinig geklommen. En mede vanwege de (lange afstands) liefde ook minder gefietst en gelopen dan ik zou willen. Maar in 2016 komt daar verandering in. Samen wonen = niet alleen meer tijd samen, maar ook meer tijd voor sportief bezig zijn. Zin in!
8 jaar geleden door Alexander
Hallo Allemaal

mijn doelstellingen voor 2016
vaker in de hal en buiten te gaan klimmen
zodat het nivo ook omhoog gaat
mijn basic canyoneer certificaat te halen en dan mijn uitrusting uitbreiden
en vooral genieten als we in de bergen zijn

iedereen veel veilig buitensport plezier toegewenst

mvgr. Alexander
8 jaar geleden door Max
* Rotterdam Marathon lopen op 10 April
* Goede Via Ferrata's klimmen met mijn oudste dochter in de zomer
* Met de kano door Zweden trekken met mijn gezin in de zomervakantie
* Klimmen op de kliffen van Pembrokeshire in het voorjaar

en gewoon meer genieten van het leven buiten, het rondje hardlopen door het bos en op de fiets naar het werk, etc...
8 jaar geleden door Henk Otjens
Door gebrek aan sneeuw en materiaalpech de sneeuwschoenen niet kunnen gebruiken. In 2016 hoop ik op een herkansing.
8 jaar geleden door Anna Gierczak
Mijn voor jaar 2016 is met gloednieuwe crampons op Matterhorn beklimmen!
8 jaar geleden door John Reus
Op 26 januari 2016 schaats ik de alternatieve 11 stedentocht oo de Weissensee in Oostenrijk. Indien er ook op het grote meer geschaatst kan worden wil ik daar 200 km schaatsen en 7,5 uur over doen. Ook wil ik bij het open NK prutmarathon in Schermerhorn 1e veteraan worden.Dan inmiddels 53 jaar.
8 jaar geleden door Sander goes
Buiten een hele mooie route onsight klimmen in Berdorf. Bibi 6b+
8 jaar geleden door Cees Schoutsen, Heemskerk
Tsja, waar te beginnen, in de lange zgn carrière in de gezondheidszorg waar ik uitgestapt ben omdat ik opgebrand was, de strugle om mezelf met behulp van de natuur weer vrij van negatieve gedachten te krijgen en het onderricht geven van bushcraft aan scholen/kinderen en volwassenen (alles tegen kostprijs dus ik verdien er niets aan) die weer een beetje respect voor de natuur krijgen en dus indirect voor zichzelf.
Misschien te idealistisch of zou 2016 misschien het jaar zijn waar alle stukjes op zijn plaats vallen? Kortom ik heb veel hulp nodig. grt Cees
8 jaar geleden door ton
Mijn uitdaging is dit jaar in vier weken naar Boedapest te fietsen.
8 jaar geleden door Armand
In 2016 minimaal 2 tochten waarvan 1 zelf (zonder gletsjeroversteek) en 1 hoogalpien met een beklimming van bijvoorbeeld de Ortler of Dufourspitze.
En uiteraard meer uit kantoor.
8 jaar geleden door Menno Schokker
Grappig initiatief.

Alpien Zomer instructeur worden, 7c binnen en buiten klimmen, Mont-Blanc via de zuidkant op
8 jaar geleden door jan rombouts
Doelstelling: 10 kg afvallen dmv sporten zoals tennis en fietsen (toertochten van ca. 250 Km)
8 jaar geleden door Jeroen de Meijer
Door een blessure (gescheurde kruisband en meniscus bij het boulderen) en de geboorte van mijn zoontje was 2015 niet echt een sportief jaar. Dat hoop ik volgend jaar toch te verbeteren. Doelen: weer op 7a (of meer :)) klimniveau komen, minimaal twee goede klimvakanties houden (Griekenland? Val di Mello?) , Alpine cursus volgen en veel gaan fietsen. En natuurlijk veel genieten van mijn zoontje.
8 jaar geleden door Martijn van den Broeke
Mijn doelstelling voor 2016 is om tr herstellen van een afgescheurde achillespees en in augustus de fjallraven classic te lopen. De kaarten zijn al binnen, nu de enkel nog
8 jaar geleden door Raf van Rijswick
Hallo Samen!

Mijn nieuwe jaar zal er weer een stukje sportiever en vooral avondtuurlijke uit moeten gaan zien.
Omdat ik met mijn nieuwe Baan in Duitsland wat weinig tijd is overgebleven ga ik me vanaf nu wat tripjes en weekendjes weg plannen. Dit het liefst met mijn Vriendin Debbie. want kamperen en outdoor zijn onze dingen.
Fijne Kerst gewenst.

Vriendelijke groet, Raf

BTW: Super Materiaal voor super prijzen bieden jullie aan complimenten daarvoor
8 jaar geleden door Martin Meijer
Ik zou graag na aanraden van velen de fjallraven classic lopen dit jaar. Eerdaags gauw inschrijven en gewoon gaan doen. Verder iedereen nog een fijne feest dagen en een geweldig 2016
8 jaar geleden door Peter Boogaard
Mijn doelstelling voor 2016 is om met de beklimming van Mount Everest, derde poging en dit keer vanaf de Tibetaanse kant, m'n Seven Summits te voltooien.
8 jaar geleden door Hans
Mijn vrouw meekrijgen op een rugzak trektocht voor het te laat is... . Al lees ik hieronder dat er nog wel wat trekkers op leeftijd volhouden !
8 jaar geleden door pietje kortmann
Als 69 jarige na een voor mij slecht fietsjaar weer een lange tocht in Frankrijk gaan fietsen en `s avonds heerlijk in een tentje op dat fijne exped 7 matje slapen.
8 jaar geleden door Bas
De angst en adrenaline ervaren onder het overweldigende uitzicht in de Alpen, staand op een smalle rots tegen een steile bergwand.....adembenemend genieten dus ! ( Maar eerst mijn hoogtevrees overwinnen )
8 jaar geleden door Jan Lucas
Ik zou graag een (berg)ultra-trail van 70km+ rennen komende zomer!
8 jaar geleden door Judith
2016 moet het jaar worden waarin ik mijn eerste ultra-trail door de Franse Pyreneeën ga lopen. 63 km, 3600 hoogtemeter, dwars over de Canigou!
8 jaar geleden door Alette v.d. Wouden
Ik wil de Hanze route fietsen. Na mijn 50 ste heb ik het fietsen ontdekt door vanuit Asperen langs de kust naar Hundarribia ( Spanje) te fietsen. Nu lonkt een nieuwe route, de Hanze route.
8 jaar geleden door Kasper
Dag Outdorado,

Jullie ook fijne feestdagen!
Mijn doelstelling voor 2016 is dat Ik graag mijn Anwärter snowboarden en skiën wil halen zodat ik lekker les kan geven aan beginnende wintersporters.

Groetjes,

Kasper
8 jaar geleden door Ezra
Komend jaar zou ik heel graag een trailrun in de Alpen lopen. Na jaren tegen de 15km grens aan te zitten, ben ik nu op trailgebied op 25 kilometer. Dit moet de nodige basis bieden om uit te bouwen naar een echte bergtrail!

En heerlijk om al die doelen te lezen. Dan heb ik toch al best veel gedaan! ????
8 jaar geleden door Marileen
Na 2 jaar ziek hoop ik mijn oude conditie terug te krijgen. En als er nog sneeuw gaat vallen, met de bij jullie gekochte sneeuwschoenen een trektocht maken dat lijkt mij geweldig. En anders van de zomer door de Pyreneeen lopen, alles mee en bivakjes maken :-)
8 jaar geleden door Jasper Jonker
Ik wil proberen elke week 2x te gaan klimmen en 6c aan het eind van het jaar te kunnen klimmen. Ik kan nu 5c klimmen en af en toe een 6(a).
8 jaar geleden door Christian
Ik zou graag volgend jaar mijn eerste meerdaagse hutten-trektocht willen maken, bijvoorbeeld de Berliner Höhenweg of de Stubaier Höhenweg (beide in Oostenrijk).
Verder wil ik meer ervaring opdoen in het sportklimmen en alpiene klimmen, zodat ik het klimniveau 6a+ lead kan bereiken (momenteel 5c lead, of 6a toprope).
Ten slotte zou ik graag meer tijd en financiële reserves willen opbouwen om mijn dromen waar te maken. Dat is namelijk waar het meestal op vastloopt.
8 jaar geleden door Heeman Kamiel
Hoop eindelijk eens positief nieuws te krijgen over mijn rotkanker. Wil ter gaan wandelen en fietsen...
8 jaar geleden door Gilbert Leene
Ik hoop volgend jaar op 70 jarige leeftijd mijn zevende en tevens de 100ste 4daagse uit te lopen.
8 jaar geleden door Quinten
Meerdaagse winter trektocht in de Alpen of in Scandinavië
8 jaar geleden door Michael van der Zalm
Ik zou graag de Pacific Crest Trail lopen, een hike van Mexico naar Canada. Weliicht iets te hoog gegrepen maar zonder dromen kom je nergens :-)
8 jaar geleden door Bas Dekkers
Na expeditie Kilimanjaro TANZANIA 2011
en expeditie Everest NEPAL 2013
Doelstelling 2016:
EXPEDITIE ELBRUS USSR
(01/08-20/08)
8 jaar geleden door Arjan
Eindelijk die eerste alpiene huttentocht lopen rondom de Ortler!
8 jaar geleden door Bibi Klaassen
Volgend haar willen we coor het eerst vrienden meenemen op huttentocht op skies in Noorwegen. Een goede oefening voor ons omdat we liever eerder dan later onze kantoorbaan willen verruilen voor de mooiste werkplek die er is: buiten in de natuur!
Na een cursus wilderness guide in Canada vorig jaar is het nu dus tijd om het om te gaan zetten in de praktijk. Spannend en leerzaam tegelijk:-)
8 jaar geleden door Hjalmar
Reizen naar de noordkaap in een oude auto, en alles onderweg bezichtigen van bergen(heuvels) tot meren, tot fietsen en backpacken!
8 jaar geleden door bep van pelt-verkuil
Dit jaar wordt ik 65 en werk er heel hard aan om zo lang mogelijk rugzak trekkings in de bergen te doen. Ik train daar ook heel veel voor (fitness, hardlopen, fietsen, wandelen). T.g.v. het bereiken van de AOW leeftijd willen mijn man en ik van oost naar west met de tent de Pyreneeën doortrekken, afwisselend via de GR11 en de HRP en onze eigen route uitzoeken. Dat is onze doelstelling voor 2016
8 jaar geleden door Floris
mijn doel voor 2016: het toppen van "God save the queen" Een mythische 8a op de welvingen van 'le tète de lion', aan de oevers van de maas, in het centrum van het universum, FREYR!
8 jaar geleden door Marianne
2016 wordt mijn Trailrunjaar! Eindelijk durf ik de overstap naar overhard maken: in januari 14 km in Drents Friese Wold, in april de Koning van Spanje in Gulpen en in juni 58 km in een weekend tijdens de Veluwezoomtrail.
En hopelijk komt er ook nog een loop in de alpen bij! En volgend jaar uitbouwen in de Alpen en Engeland/Schotland.
Het leven is mooi!
8 jaar geleden door Paul Banziger
Mijn doelstelling is onderdeel te zijn van een club die een prominente rol binnen de gezondheidszorg inneemt.
(club= claudicationet)
8 jaar geleden door m. rijvers
Na een jaar vol "blessure-leed" weer een meerdaagse trektocht met rugzak kunnen lopen.
Mijn doelstelling heeft niet zoveel met willen te maken maar meer met het fysiek kunnen.
Dus ik wens iedereen vooral een gezond lopend (fietsend en varend mag ook) 2016 toe.
8 jaar geleden door Marcel
Beste outdorado,

Graag wil ik jullie ook bedanken voor 2015 en een veilig en mooi uiteinde wensen.

Over wensen gesproken:

2016 moet het jaar gaan worden waarin ik wel de Elbrus tot de top en terug gaat redden (2015 kwam ik 321m te kort)

Maar veiligheid en verstand (blijven) gebruiken staat toch wel boven aan mijn lijstje.

Verder wens ik iedereen veilige moment en de bergen en geniet van de natuur.

Mvg
Marcel