• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Een van de grootste ergernissen van reizigers is toch wel dat je nergens ter wereld dezelfde toegang hebt tot het stroom netwerk. Lees meer

Reisstekkers

Met een reisstekker kan je overal stekkeren

Een van de grootste ergernissen van reizigers is toch wel dat je nergens ter wereld dezelfde toegang hebt tot het stroom netwerk. Ieder land of regio heeft wel een ander soort stopcontact en soms ook nog een ander voltage. Leuk dat USB tegenwoordig universeel is, alleen moet je wel kunnen “stekkeren”. Gelukkig zijn er reisstekkers. Stuk voor stuk kleine wereldwondertjes die je overal op deze aardbol je stuk elektronica laten opladen. Naast de gewone stekker ingang heb je nu ook wereldstekkers die al voorbereide USB-poorten hebben. Hiermee kan je direct je USB-kabel aansluiten en kan je nog een stekker thuis laten.

Lees meer
Lijst
Foto's

Wanneer je een beginnend “wereld stekkeraar” bent, moet je goed opletten welke stekker je waar nodig hebt. Er zijn bijvoorbeeld wereldstekkers die veel opzetstukken hebben, maar wellicht heb je er maar een of twee nodig. Je hoeft de rest van de opzetstukken dan niet mee te nemen. Het zou wel vervelend zijn wanneer je er toch een vergeet. Wij kunnen er altijd wel een na sturen, maar als je in Bali bent kan dit wel even duren met de post. De ene reisstekker heeft opzetstukken en de andere heeft een aantal uitschuifbare stekkers. Deze laatste is vaak gericht op een paar landen, terwijl die met de opzetstukken veel uitgebreider is en dus in meer landen te gebruiken.

Sommige reisstekkers bestaan uit een enkele unit. Deze zijn dan speciaal voor een soort stopcontact gemaakt. Het voordeel hiervan is dat je niet een heel setje mee hoeft te nemen en ze zijn een stuk voordeliger. Een ideale oplossing wanneer je zeker bent van een soort stopcontact. Bij Kampeerwereld bieden wij reisstekkers aan voor 150 landen. Zo kan je echt de hele wereld rond zonder je telefoon of andere apparatuur uit te moeten zetten omdat de accu leeg is. Mocht je echt geen stroom hebben, dan kan je er altijd nog voor kiezen om een powerbank en zonnepanelen mee te nemen.