• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Een lakenzak zorgt net voor die extra warmte die jij nodig hebt tijdens de koudere nachten of in de koudere gebieden. Lees meer

Mummy lakenzakken

Ervaar de multifunctionaliteit van een lakenzak

Een lakenzak zorgt net voor die extra warmte die jij nodig hebt tijdens de koudere nachten of in de koudere gebieden. Dit doordat er een extra luchtlaag gecreëerd wordt, net als bij een woning. Maar een lakenzak kan je ook in de warme gebieden gebruiken. Wanneer het te warm is voor een slaapzak kan je ook enkel in de lakenzak gaan liggen. Zo heb je toch iets over je heen liggen maar is het niet al te warm. Maar ook in een hostel of guest house kan je gebruikmaken van een lakenzak als je geen beddengoed van daar wilt gebruiken. Lakenzakken zijn dus erg multifunctioneel!

Lees meer
Lijst
Foto's

Zeker bij mummy slaapzakken is het gebruik van een lakenzak een echte aanrader. Doordat deze slaapzakken vaak een vulling hebben van dons is het lastig om deze te wassen na een vakantie. Zelfs zo lastig dat wij het afraden. Een lakenzak beschermt jouw slaapzak tegen vocht en andere vervuiling. Met het gebruik van een mummy variant voorkom je dat je de mummy slaapzak hoeft te wassen. De mummy slaapzak blijft schoon en de lakenzak kan jij zelf eenvoudig wassen, ongeacht het materiaal van de lakenzak. Laat hem eens in de twee dagen luchten zodat hij weer fris ruikt.

Verschillende materialen zorgen ervoor dat eenieder een materiaal kan kiezen wat hij of zij prettig vindt. Zo kan iedereen lekker slapen tijdens zijn/haar reis. De meest comfortabele mummy lakenzak is die wel van Egyptisch katoen. Dit materiaal is sterk en comfortabel. Zo heb je ook polyester lakenzakken, deze zijn de voordeligste maar kunnen wat naar aanvoelen omdat het toch kunststof is. Een hele andere soort is die van zijde. Dit ligt glad maar voelt wel koel aan op de huid. Ook is zijde lichtgewicht en zeker een toevoeging voor de grammenjager. Zijde is in verhouding wel weer wat duurder dan de andere materialen.