• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

We herkennen het allemaal wel…Je bent op vakantie en je wilt je na een fijne wandeling even opfrissen. Lees meer

Stahoogte tenten

Tenten waarin je kan staan.

We herkennen het allemaal wel…Je bent op vakantie en je wilt je na een fijne wandeling even opfrissen. Je kruipt je tent in om daar half liggend en zittend je om te kleden. Vervolgens kruip je naar buiten, strekt je benen en trekt je kleding recht. Heb je hier genoeg van en wil je liever wat meer comfort en gemak tijdens het kamperen dan zijn er de sta-tenten. Deze tenten hebben stahoogte om te kunnen staan, vaak is de leefruimte ook groter. Sta-tenten die voldoende stahoogte hebben zijn meestal familietenten, tunneltenten en opblaasbare tenten.

Lees meer
Lijst
Foto's
Keuzehulp tenten V3
Coleman Aspen 4 - 4 Persoons Tent
Op voorraad
439.99
399.00
MSR Habitude 6 / 6 Persoons Tent Blauw
Tijdelijk niet leverbaar
700.00
595.00
Safarica Blackhawk 300 deLuxe - 4 Persoons Tent Grijs
Tijdelijk niet leverbaar
439.00
379.00
Safarica Blackhawk 260 - 4 Persoons Tent Grijs
Tijdelijk niet leverbaar
319.00
279.00
Bardani Royal Prestige 460 RSC / 6-Persoons Tent
Tijdelijk niet leverbaar
2,699.00

Binnen ons assortiment stahoogte tenten vind je merken als Bardani en Coleman. Beide merken kiezen voor kwaliteit, waarbij de kracht van Coleman zit in zijn eenvoud. Zij biedt voornamelijk tenten aan voor weekendjes weg, festivals en voor zomervakanties van een paar weken. Bardani daarentegen focust zich wat meer op comfort en duurzaamheid en biedt daarom voornamelijk technisch) katoenen tenten aan. Deze zijn ideaal voor meerdere weken zomervakantie in een warm gebied. Sta-tenten van onder andere Bardani en Coleman staan in onze showroom in Ermelo en zijn ook online makkelijk te bestellen. Zo hebben wij voor verschillende wensen en reizen een passend aanbod in tenten met stahoogte.

Sta-tenten worden aangeboden in twee varianten, namelijk de koepeltenten en tunneltenten. Tunneltenten hebben de tentstokken achter elkaar staan waardoor de tent als het ware op een tunnel gaat lijken. Koepeltenten hebben de stokken gekruist over elkaar heen staan waardoor een koepel ontstaat. Vrij voordehand liggende namen kunnen we dus wel stellen. Bij de grotere tenten, en dus bij sta-tenten, zijn er in het algemeen meer tunnel varianten omdat deze sterker blijven naarmate de grote van de tent toeneemt. Het voordeel van de koepeltent is dat deze vaak lichter is dan een tunneltent. We hebben tunnel- en koepeltenten van onder andere Bardani, MSR, Safarica, Vango en Coleman.