• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Voor wie echt op de grammen let tijdens het reizen zijn handdoeken niet heel erg handig om mee te nemen. Lees meer

Handdoeken

Lichtgewicht handdoeken voor reizigers

Voor wie echt op de grammen let tijdens het reizen zijn handdoeken niet heel erg handig om mee te nemen. Handdoeken zijn vaak zwaar, lomp en nemen in je tas dan ook veel ruimte in beslag. Gelukkig hebben we daar bij Kampeerwereld een hele goede oplossing voor: namelijk de lichtgewicht handdoeken. Deze handdoeken zijn klein, compact en wegen een stuk minder dan de grote, normale handdoeken die je anders mee moet nemen. Binnen ons assortiment compacte en lichtgewicht handdoeken hebben wij handdoeken van de merken Care Plus, PackTowel en Exped. Dus ga je op reis, kijk dan eens naar onze lichtgewicht handdoeken.

Lees meer
Lijst
Foto's
Rubytec Ophanghaak (tot 2 kg)
Tijdelijk niet leverbaar
5.99
Rubytec Mammoth Clip Hanger Red
Tijdelijk niet leverbaar
9.99
Rubytec Mammoth Clip Hanger White
Tijdelijk niet leverbaar
9.99

Veel lichtgewicht handdoeken hebben naast een laag gewicht en een compacte pakvorm ook nog een antibacteriële functie. Deze functie vermindert de groei van bacteriën en op deze manier voorkom je onaangename geurtjes. Heel handig als je bijvoorbeeld aan het backpacken bent en niet altijd de mogelijkheid hebt om spullen te wassen. Nog een bijkomend voordeel; op comfort hoef je niet in te leveren want deze lichtgewicht handdoeken zijn ook nog eens heerlijk zacht, bijna zoals je handdoek thuis ook is. Wij zien eigenlijk geen reden meer om er geen mee te nemen.

Niet alleen mensen die lichtgewicht op vakantie gaan hebben profijt van deze lichtgewicht handdoeken, maar eigenlijk iedereen die een handdoek nodig heeft. De reden hiervoor is dat de handdoeken sneldrogend zijn. Deze vezels zijn een stukje korter dan de standaard handdoek en drogen hierdoor veel sneller. De allerkleinste maten passen ook heel makkelijk in een rugzak en kan je ook gebruiken om je zadel van je fiets droog te maken na een regenbui of een stoel van een terras. Je kan er zelfs de vaat mee afdrogen. Zo hebben de lichtgewicht handdoeken veel meer functies dan alleen je lichaam drogen na een overheerlijke douche.