• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie
Reisvoortenten

Reisvoortenten

Speciaal voor kampeerders die veel rondreizen of die alleen in de zomer op vakantie gaan is er een type voortent die hier uitermate geschikt voor is. Lees meer

Reisvoortenten zijn niet alleen comfortabel maar ook gebruiksvriendelijk

Speciaal voor kampeerders die veel rondreizen of die alleen in de zomer op vakantie gaan is er een type voortent die hier uitermate geschikt voor is. Dit komt door de gebruikte materialen en het gemak waarmee je deze voortenten op- en afbouwt. De reisvoortenten hebben vaak een lichtgewicht frame en er is gebruik gemaakt van materialen die lichter in gewicht zijn dan de “gewone” voortenten. Dit scheelt behoorlijk in gewicht zodat een reisvoortent ook zeer geschikt is voor een kleinere caravan. Vaak worden deze caravans ook door een kleinere auto gesleurd. Ondanks het gebruik van lichtere materialen is de reistent bestand tegen alle weertypes.

Lees meer
Lijst
Foto's
  • 1
  • 1

Eén van de grootste voordelen van een reisvoortent is wel dat bij de meeste modellen je deze aan alle kanten open kan ritsen. Hierdoor is hij op meerdere manieren te gebruiken. Zo kan het voorkomen dat je in de zomer een weekendje weggaat en je alleen het dak en frame van de reisvoortent gebruikt. Je bent dan wel beschermd tegen de elementen maar hebt alle gemak van een caravan luifel. Mocht je toch de zij- en voorwanden willen gebruiken dan rits je deze gemakkelijk in de voortent en heb je in een oogwenk weer een volledige reistent.

Voor de reislustige kampeerder zal de reisvoortent de oplossing zijn. De tent is immers relatief licht in gewicht en makkelijk op te zetten. Bovendien kan je bijna elke tent aan alle kanten losritsen waardoor je niet alleen veel bewegingsvrijheid hebt maar ook optimaal kunt ventileren. Trek je wel naar warme oorden maar blijf je de vakantie op één plek? Dan is het ook mogelijk om de reisvoortent uit te breiden met een voortentluifel. In onze winkel in Ermelo kan je niet alleen terecht voor deskundig advies maar kan je ook het assortiment reisvoortenten in onze showroom bewonderen. Wij staan voor je klaar!