Voor 17.00 uur besteld?
Vandaag verstuurd!
Gratis verzending vanaf €35.-*
Reisvoortenten

Reisvoortenten

Speciaal voor kampeerders die veel rondreizen of die alleen in de zomer op vakantie gaan is er een aantal voortenten die hier uitermate geschikt voor zijn.

Lees meer

Reistenten zijn niet alleen comfortabel maar ook gebruiksvriendelijk

Speciaal voor kampeerders die veel rondreizen of die alleen in de zomer op vakantie gaan is er een aantal voortenten die hier uitermate geschikt voor zijn. Dit komt door de gekozen materialen en het gemak waarmee je deze op en afbouwt. Deze reisvoortenten zijn vaak voorzien van een lichtgewicht frame en een lichter materiaal dan bijvoorbeeld een seizoens voortent. Dit scheelt veel gewicht en een reisvoortent is dan ook perfect geschikt voor de wat kleinere caravans omdat deze vaak worden gesleurd door een kleinere auto. Ondanks de lichtere materialen kunnen deze tenten ook nog alle weertypes over zich heen krijgen.

Lees meer
Er zijn geen resultaten gevonden.

Een van de grote voordelen van de reisvoortenten is wel dat je deze bijna allemaal aan alle kanten open kan ritsen. Op deze manier heb je veel bewegingsvrijheid en een optimale manier van ventileren. Zo kan het ook voorkomen dat je in de zomer een weekend weg gaat en je alleen het dak en het frame van je reisvoortent meeneemt. Zo ben je wel beschermt tegen de elementen maar heb je alle gemak van een caravan luifel. Mocht je toch de zij en voorwanden willen gebruiken dan rits je deze makkelijk in de tent en in een oogwenk heb je weer een volledige reisvoortent.