• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie
Human Comfort

Human Comfort ontstond in 2006 met als belangrijkste pijler: producten maken die naast functioneel en compact ook mooi mogen zijn. Lees meer

Human Comfort: onderweg met het comfort van thuis

Human Comfort ontstond in 2006 met als belangrijkste pijler: producten maken die naast functioneel en compact ook mooi mogen zijn. Het merk ontstond in samenwerking met verkopers van verschillende kampeerspeciaalzaken. Daar krijgen deze specialisten als eerste klantenervaringen te horen en kunnen ze deze ideeën gelijk verwerken in producten. Mettertijd is Human Comfort dan ook uitgegroeid tot een innovatief merk met alles op het gebied van kampeer- en reisartikelen. Voorbeelden omvatten artikelen op het gebied van comfortabel slapen op de camping, stijlvolle meubelen en sfeervolle verlichting voor thuis en onderweg. Deze producten maken de reis en vakantie comfortabeler door de innovatieve, maar soms ook simpele oplossingen. 

Lees meer
Lijst
Foto's
Human Comfort Lamp Gers Jute
Op voorraad
12.95
9.95

Het sterkste punt van de producten van Human Comfort is dat deze zich allemaal richten op comfort. Hiermee doet het merk zijn naam eer aan. Of je nu een zelf opblaasbare slaapmat gebruikt voor een 2-weekse vakantie, een slaapzak gebruikt voor een schoolkamp of een luchtbed achter de hand wilt hebben voor logees. Iedereen weet dat wanneer je niet goed slaapt en slapeloze nachten hebt, je wat humeuriger wordt. Human Comfort heeft dan ook alles in huis om lekker te slapen: van slaapzak tot luchtbed en van slaapmat tot kussen. Met Human Comfort slaap je bijna net zo lekker als thuis.

Door korte lijntjes met de fabrikanten, de retailers en de klanten is Human Comfort in staat om heel direct op de markt te reageren. Is er vraag naar bepaalde functies of producten? Dan is dit in sommige gevallen vrij snel toepasbaar en leverbaar. Of je nu op zoek bent naar een betaalbaar luchtbed of een comfortabele self inflatable slaapmat, in beide gevallen kan je je helemaal uitleven met ons assortiment van Human Comfort. Zowel online als in onze winkel in Ermelo hebben wij een ruim assortiment in Human Comfort producten. Onze specialisten staan klaar om je te helpen bij je keuze.