• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie
Kleding onderhoud

Kleding onderhoud

Wanneer je kleding hebt met technische eigenschappen is het van belang om bij deze kleding de juiste was- en impregneermiddelen te gebruiken. Lees meer

Met het juiste onderhoud gaat je kleding langer mee!

Wanneer je kleding hebt met technische eigenschappen is het van belang om bij deze kleding de juiste was- en impregneermiddelen te gebruiken. Dit kleding onderhoud is noodzakelijk om je technische kleding in topconditie te houden. Deze kleding is vanuit de fabriek al geïmpregneerd maar door gebruik is deze laag aan slijtage onderhevig. Bij Kampeerwereld Hendriks is het assortiment kleding onderhoud dan ook afgestemd op de verschillende technische materialen. Bij de keuze van een was- of impregneermiddel is het belangrijk om het kleding onderhoudsmiddel te kiezen dat bij jouw technische kleding past. Zo gaat jouw kleding nog langer mee!

Lees meer

De technische eigenschappen van je kleding gaan door gebruik, transpiratie en omgevings- en weersinvloeden achteruit. Wanneer je deze kleding met het juiste wasmiddel reinigt zorgt dit onderhoudsmiddel ervoor dat eigenschappen als  de waterafstotende laag, de ademende prestatie en het verdrijven van nare geurtjes onderhouden worden. Hierdoor zal je technische kleding minder snel een impregnatie nodig hebben. Ook voor het impregneren van je kleding hebben wij kleding onderhoud wat afgestemd is op de verschillende materialen en kleding. Alles voor het kleding onderhoud vind je in technisch wasmiddel en het kleding impregneermiddel. Zo behoud je de kwaliteit van je kleding en gaat het aanzienlijk langer mee.

Veel van onze kleding onderhoudsmiddelen zijn van het merk Nikwax. De was- en impregnerings middelen van dit merk blijven in tegenstelling tot de meeste andere wasmiddelen een aantal wasbeurten zitten. De Nikwax wasmiddelen hebben een groene dop en de producten met een paarse dop zijn geschikt om te impregneren. Al deze producten zijn zowel bij een handwas als in de wasmachine te gebruiken. Zo vind je bij dit merk kleding onderhoud voor dons, thermisch ondergoed, softshells, handschoenen, technische jassen en ook voor katoen. Ook voor de G-1000 kleding van Fjällräven vind je bij ons de juiste onderhoudsmiddelen. Kortom, voor kleding onderhoud zit je bij ons goed!