• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Naast voortenten produceert Isabella sinds enige jaren ook kampeermeubelen. Lees meer

Isabella stoelen

Heerlijk achterover in een Isabella stoel

Naast voortenten produceert Isabella sinds enige jaren ook kampeermeubelen. En met succes! De kampeerstoelen van Isabella zijn stevig en zitten erg comfortabel. Daarnaast hebben de Isabella stoelen ook een erg stijlvol design. De stoelen kunnen versteld worden, zodat je in de stand kan zitten die je het lekkerst vindt. Het meegeleverde hoofdkussen kan in hoogte worden versteld en kan er ook afgehaald worden. Ook zijn de stoelen uit te rusten met een voetensteun voor het échte relax gevoel. Zo kan je heerlijk achterover in je stoel gaan zitten en kan het ontspannen deel van de vakantie beginnen.

Lees meer

De Isabella kampeerstoelen hebben een aantal prettige eigenschappen. Zo is de stoel te verzetten in 8 standen, zit het hoofdkussen los (waardoor deze op de gewenste hoogte geplaatst kan worden of eraf gehaald kan worden) en is de stoel gemaakt van aluminium en polyweave. Dit laatste zorgt ervoor dat de stoel makkelijk te vervoeren is door zijn lichte gewicht. De Isabella stoelen hebben allen een neutraal kleurenschema, waarbij zij perfect passen bij de Isabella voortenten. Zie jij jezelf al zitten, op de camping bij de voortent in een fijne campingstoel van Isabella met een heerlijk glaasje wijn?

Nu is zo’n Isabella kampeerstoel al een comfortabele stoel op zichzelf, maar er zijn nog wat accessoires om het gebruik van de stoel te optimaliseren. Hier staat het voetenbankje vooraan. De voetenbank bevestig je gemakkelijk aan de stoel zodat je daarna heerlijk kan relaxen. Om je boek, mobiel, bril en dit soort zaken op te bergen heeft Isabella de Side Pocket op de markt gebracht. Snel en eenvoudig te bevestigen onder de armleuning, zo heb je belangrijke spullen dichtbij. Daarnaast is de Isabella stoelentas handig bij het vervoeren en opbergen van twee kampeerstoelen. Welke upgrade kies jij bij je Isabella campingstoel?