• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Sinds 1994 begeeft Campingaz zich op de barbecue markt en niet onverdienstelijk. Lees meer

Campingaz barbecues

Campingaz; van een eenvoudige gasbarbecue tot complete buitenkeuken

Sinds 1994 begeeft Campingaz zich op de barbecue markt en niet onverdienstelijk. De eerste barbecue was een van de eerste gasbarbecues die in Europa werd gemaakt en verkocht. Sinds dit moment is er veel veranderd. De brandstof is nog steeds gas, maar de materialen, ontwerpen en technieken zijn flink veranderd. Er zijn barbecues voor mensen die een paar keer per jaar barbecueën tot complete buitenkeukens voor hen die zoveel mogelijk buiten willen koken. Door de productie slim uit te voeren en de ontwerpen eenvoudig te houden is Campingaz in staat voor minder geld gasbarbecues te maken en dit merk je zeker ook als consument! 

Lees meer
Lijst
Foto's

Door het slimme ontwerp zijn de gasbarbecues van Campingaz ook zeer gebruiksvriendelijk. Zo hebben alle gasbarbecues een elektrische ontsteking, ruime kookvlakken, eenvoudige vetopvang en warmhoudrekken. De belangrijkste delen zitten goed vast, maar de rest kan je allemaal makkelijk verwijderen om deze vervolgens in de vaatwasser schoon te maken. Hiermee blinkt Campingaz uit ten opzichte van zijn concurrenten in barbecueland. In basis zijn ook bijna alle barbecues hetzelfde. Een voordeel hiervan is dat hetzelfde onderdeel bij meerdere barbecues gebruikt kan worden. Dit scheelt veel geld in productie en ontwerp. Dit is een van de manier waardoor  Campingaz gasbarbecues goed betaalbaar zijn en blijven. 

Of je nu een grill master bent of alleen op de camping barbecuet; Campingaz laat zien dat zij het barbecueën begrijpen. Van de Partygrill die je rechtstreeks op de blauwe gasfles aansluit tot de meest uitgebreide en luxueuze buitenkeuken in de Classic, Expert en Master series. Naast dat er losse onderdelen voor de gasbarbecues verkrijgbaar zijn heeft Campingaz ook de nodige accessoires in het assortiment. Vleesspiezen, roosters, schoonmaakborstels, barbecuehoezen en een wokpan vind je onder andere in het assortiment. Hiermee wordt het koken op een gasbarbecue van Campingaz nog gemakkelijker en wordt het buiten koken een feest.

Zijn de Campingaz vlamverdelers los te verkrijgen?

Een veel voorkomend probleem bij Campingaz zijn de roestende vlamverdelers onderin de barbecue. Gelukkig zijn deze los te verkrijgen. Tevens is er ook een geëmailleerde variant te koop. Deze variant roest een stuk minder snel door de glazen coating, dit maakt het echter wel kwetsbaar voor het laten vallen of stoten van het product.

Wat is de masterserie van Campingaz?

De masterserie is een sterkere en robuustere serie van Campingaz. De roestvrijstalen deksel met dubbele wand behoudt de warmte beter en zorgt voor ultieme bakresultaten. De masterserie is ook voorzien van elektronische ontsteking en verlichte knoppen, wat zorgt voor een moeiteloze ontsteking van de barbecue. Daarnaast geeft Campingaz op deze serie 10 jaar garantie op de deksel en de branders. Op alle roosters van de masterserie heb je 5 jaar garantie.
Daarnaast is er ook een serie met een Searing Boost Station (SBS). Dit is een systeem dat zorgt voor extreme hitte waardoor je steaks binnen enkele seconden dichtschroeit. Het zorgt voor prachtige strepen en authentieke steakhouse smaak zonder het risico het vlees te ver door te bakken. Dit wordt echter alleen aangeboden op de SBS serie.

Wat is een Culinary Modular System van Campingaz?

Het Culinary Modular Systeem is een systeem waarbij er verschillende accessoires gebruikt kunnen worden op de barbecue. Door de binnenste ring eruit te halen, kan je er verschillende toepassingen voor in de plaats doen. Denk hierbij aan een pizzasteen of een gevogelterooster.

Kan ik mijn bakplaten in de vaatwasser doen?

Door het InstaClean systeem van Campingaz kun je de volledige grillkuip in de vaatwasser doen. Alle onderdelen van het InstaClean systeem zijn voorzien van een coating, zodat deze geschikt zijn voor de vaatwasser. Hierdoor hoef je niet urenlang je grill te poetsen.