• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Het exterieur van je caravan heeft diverse onderdelen die op den duur versleten zijn, kapotgaan of om een andere reden aan vervanging toe zijn. Lees meer

Hang- en sluit exterieur

Kapot hang- en sluitwerk snel weer vervangen

Het exterieur van je caravan heeft diverse onderdelen die op den duur versleten zijn, kapotgaan of om een andere reden aan vervanging toe zijn. Zo ook het nodige hang- en sluitwerk. Je caravandeur waait bijvoorbeeld open en je deurvanger breekt hierdoor af. Of je bent de caravan aan het neerzetten en opeens sta je met een losse rangeergreep in je handen. In dit soort gevallen is het handig wanneer je deze onderdelen snel weer kan vervangen. Daarom vind je in ons assortiment diverse onderdelen voor het hang- en sluitwerk van je caravan exterieur, vaak in verschillende maten en kleuren.

Lees meer

Op een warme zomerdag is het natuurlijk heerlijk om de caravandeur open te zetten en de boel lekker door te luchten. Het is dan van belang dat de deur ook openblijft en niet met het eerste zuchtje wind weer dicht waait. In dit geval komt een deurvanger goed van pas. Je bevestigt één deel op de caravandeur en het andere op de caravanwand. Zo kan je de deur eenvoudig aan het caravanexterieur vastklemmen. Ook vind je bij ons deurwervels om de caravandeur vast te zetten. Vergeet deze er niet af te halen bij het sluiten van de deur! 

Tijdens het plaatsen van je caravan is het prettig als je hier en daar een handgreep hebt om de caravan wat beter naar je toe te kunnen trekken. Dit soort handgrepen of rangeergrepen kunnen echter wel eens stukgaan. Gelukkig vind je in ons assortiment hang- en sluitwerk voor het caravanexterieur diverse rangeergrepen. Zo kan je een kapotte greep snel vervangen en is je caravan weer compleet. Naast rangeergrepen en deurvangers kun je natuurlijk nog veel meer caravan- en kampeerartikelen vinden bij kampeerwereld.nl. Wil je ons assortiment graag eens in echt bekijken? Kom dan eens langs in onze winkel in Ermelo!