• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

De basis van Deuter zit in de rugzakken. Lees meer

Deuter rugzakken

Deuter rugzakken; robuust en veelzijdig

De basis van Deuter zit in de rugzakken. Voor vrijwel elke soort van bagage op de rug dragen heeft Deuter wel een rugzak in het assortiment. Rugzak inhoud varieert van 10 tot 90 liter. De rugzakken van Deuter zijn in vergelijking met andere merken iets zwaarder, maar dit komt de duurzaamheid ten goede. Het zijn robuuste en ontzettend veelzijdige rugzakken in gebruik. De rugpanden van Deuter zijn erg comfortabel en geschikt voor langdurig gebruik. Of je er nu een gebruikt voor het dagelijkse woon-werkverkeer, schooltas of voor op reis, bij Deuter vind je altijd een rugzak die bij jou past.

Lees meer
Lijst
Foto's

De Aircontact Pro is het vlaggenschip van Deuter. De combinatie tussen rugpand, volume en duurzaamheid maakt deze rugzak tot een van de toppers in het segment. Een veel gebruikte rugzak voor de zwaardere trekkingen en huttentochten. Wanneer je gaat kijken naar een wat eenvoudigere rugzak voor bijvoorbeeld een flinke meerdaagse wandeltocht of om te backpacken, dan is de Auria Lite een zeer verfijnde en technische rugzak. Lekker licht van gewicht en makkelijk toegankelijk. Dit zijn twee voorbeelden van unieke rugzakken maar zo beschikt elke tas van Deuter over eigenschappen die specifiek op een doelgroep gericht zijn.

In de afgelopen jaren zijn de designers van Deuter wakker geschud en worden er nu ook rugzakken gemaakt die degelijk en mooi zijn. Waar je eerder eigenlijk alleen maar lompe rugtassen zag, zitten er nu ook een aantal hele mooie gestroomlijnde tassen tussen. Neem als voorbeeld de Speed Lite. Een kleine rugtas die al jaren in het assortiment zit en die met het nieuwe design nog jaren vooruit kan. In plaats van lompe, grove schouderbanden, subtiele schouderbanden die precies de ondersteuning geven die je nodig hebt. En uiteindelijk scheelt dit ook weer in het gewicht.