• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Voor de reizende mensen is veiligheid ook belangrijk, en dan met name de antidiefstal. Lees meer

Deuter heuptasjes

Heuptasjes van Deuter die niet oubollig zijn

Voor de reizende mensen is veiligheid ook belangrijk, en dan met name de antidiefstal. Wanneer er wat gestolen wordt is dit echt niet fijn, maar wanneer dit op reis gebeurd is dit nog zuurder omdat dit vaak de spullen zijn waar je niet zonder kan. Deuter heeft hiervoor een aantal hele simpele maar o zo effectieve oplossingen. Zo bieden ze heuptasjes aan die je draagt onder je kleding. Hier kan ook niet te veel in zodat deze absoluut niet opvallen voor medereizigers. Ideaal voor geld, paspoorten, tickets en andere waardevolle documenten. 

Lees meer
Lijst
Foto's
Deuter Belt I Zwart
Tijdelijk niet leverbaar
20.00
Deuter Belt I Heuptas Blauw
Tijdelijk niet leverbaar
20.00

Voor grotere spullen heeft Deuter ook grotere heuptasjes, maar deze vallen wel meer op omdat je deze niet onder je kleding kan dragen. De grotere heuptasjes kan je ook heel makkelijk op je rug dragen wanneer je geen rugzak om hebt. Zo zijn deze ook ideaal tijdens een snelle wandeltocht of tijdens het hardlopen. Deuter heeft deze groot genoeg gemaakt om zelfs een klein jasje in op te kunnen bergen. Deze tasjes kan je wel afsluiten met bijvoorbeeld een TSA slotje. Zo is de inhoud beschermd.

Sinds 2018 is Deuter samen met Lowa een van de hoofdsponsors van de wereldberoemde Nijmeegse Vierdaagse. Niet zo gek, want de producten van Deuter zijn meer dan geschikt voor deze “walk of the world”. Speciaal voor dit wandelevenement zijn er een aantal producten overgoten met een 4-daagse sausje. Zo ook de heuptassen, omdat deze perfect zijn te gebruiken tijdens de wandeltocht. Voorzien van een mooi logo is dit DE manier om te laten zien dat je fan bent van de 4-daagse en van Deuter. De heuptassen zijn uitgebreid getest en goedgevonden door menig Vierdaagse wandelaar.