• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Met alleen rugzakken ben je er nog niet en dat weten ze bij Deuter als geen ander. Lees meer

Deuter reisaccessoires

Deuter reisaccessoires voor al je gebruik

Met alleen rugzakken ben je er nog niet en dat weten ze bij Deuter als geen ander. Daarom biedt Deuter een complete lijn met accessoires die het jou als gebruiker allemaal nog maar makkelijker maakt, of je nu op reis bent of hier alleen gebruik van maakt in het woon-werkverkeer. Accessoires om ervoor te zorgen dat anderen er niet met je spullen vandoor gaan tot het beter ordenen van je bagage. Als je denkt dat je dit allemaal niet nodig hebt, kan je nog wel eens verbaasd staan over hoe handig deze accessoires zijn.

Lees meer

Ga je vliegen met een grote backpack? Dan ontkom je er niet aan dat je deze zorgvuldig moet verpakken. Je wilt niet dat je rugzak kapot wordt gemaakt tijdens het transport door een machine of door hardhandigheid van een medewerker van het vliegveld. Je kan je tas op locatie laten sealen maar een eigen flightbag is veel makkelijker. Deze heb je dan altijd bij de hand en kan je tijdens je reis ook gebruiken voor andere doeleinden. Zet deze flightbag op slot met een TSA slot van Deuter en je kan er vanuit gaan dat je rugzak heelhuids op je bestemming aankomt.

Je zet je tas van Deuter verkeerd neer en je kan vervolgens de shampoo uit alle hoeken van je tas halen. Zonde van de shampoo en je zit er echt niet op te wachten. Gelukkig is dit relatief makkelijk op te lossen door gebruik te maken van de handige toilettassen van Deuter. Berg overzichtelijk al je toiletspullen op. Van een klein tasje voor alleen het hoognodige tot een echte beautycase voor op reis. In alle toilettassen vind je een handig haakje zodat je deze altijd en overal op kan hangen. Overal is aan gedacht.