• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Uitgerust zijn tijdens je vakantie of tijdens een mooie expeditie is heel erg belangrijk. Lees meer

Warme slaapzakken

De kou tegemoet met een warme slaapzak

Uitgerust zijn tijdens je vakantie of tijdens een mooie expeditie is heel erg belangrijk. Ga je naar een koud gebied of weet je dat de temperaturen in de nacht flink kunnen dalen, dan is een warme slaapzak onmisbaar! Je wilt namelijk niet wakker liggen van de kou! Bij Kampeerwereld.nl ben je aan het juiste adres als het gaat om warme slaapzakken. Wij hebben namelijk een uitgebreid assortiment met diverse warme slaapzakken van verschillende topmerken. Zo vind je bij ons slaapzakken van onder andere Rab, Mountain Equipment en Marmot die jou door die koude nachten heen gaan helpen!

Lees meer
Lijst
Foto's
Keuzehulp slaapzak V2
Marmot Micron 15 Mummy Slaapzak Dons
Op voorraad
330.00
305.00
Human Comfort Yonne Deken Slaapzak Dons Grijs
Tijdelijk niet leverbaar
199.95
RAB Ascent 900 Regular Mummy Slaapzak Dons
Tijdelijk niet leverbaar
410.00
RAB Ascent 700 Mummy Slaapzak Dons Donkerblauw
Tijdelijk niet leverbaar
380.00
RAB Ascent 900 Long Mummy Slaapzak Dons
Tijdelijk niet leverbaar
440.00
RAB Ascent 700 IExtra Wide Mummy Slaapzak Dons
Tijdelijk niet leverbaar
430.00
RAB Ascent 700 Wide Mummy Slaapzak Dons
Tijdelijk niet leverbaar
410.00
RAB Ascent 700 Regular Mummy Slaapzak Dons
Tijdelijk niet leverbaar
380.00
Marmot Hydrogen LZ Mummy Slaapzak Dons Groen
Tijdelijk niet leverbaar
360.00
340.00
Outwell Campion Lux Deken Slaapzak Synthetisch Rood
Tijdelijk niet leverbaar
63.95
48.90

Binnen de slaapzakken zijn er twee typen, mummy slaapzakken en deken slaapzakken. Beide modellen zijn warme slaapzakken. Toch is een mummy model warmer dan een deken model. Dit komt doordat een mummy naar het menselijk lichaam is gevormd. Hierdoor bevindt er zich minder lucht tussen jou en de slaapzak die opgewarmd hoeft te worden. Hierdoor gaat minder warmte verloren. Tevens beschikken alle mummy modellen over een capuchon, dit omdat ter plaatse van het hoofd veel lichaamswarmte verloren gaat. Door de capuchon blijft ook jouw hoofd lekker warm. Zo kan jij ongestoord slapen in de koude gebieden.

De vulling van een slaapzak zegt veel over de warmte van een slaapzak. Binnen de slaapzakken zijn er twee soorten vullingen: een donzen of synthetische vulling. Dons heeft een hogere isolatiewaarde bij minder vulling en gewicht dan een synthetische vulling. Daarentegen is dons wel duurder in prijs dan een synthetische vulling. Een ander verschil is dat je een donzen slaapzak erg compact kan meenemen op reis. Een synthetische zal minder compact meegenomen kunnen worden maar kan wel weer beter tegen vocht dan dons. Meer weten? Op de adviespagina Dons VS Synthetisch vind je nog meer verschillen!