• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Wanneer de heuvels overgaan in bergen en de bospaadjes vervangen worden door kiezelpaden en uitdagend terrein, wordt het tijd om eens te gaan kijken naar een B wandelschoen. Lees meer

Bergschoenen B

De bergschoenen B zijn geschikt voor onverharde en ruwe wegen

Wanneer de heuvels overgaan in bergen en de bospaadjes vervangen worden door kiezelpaden en uitdagend terrein, wordt het tijd om eens te gaan kijken naar een B wandelschoen. Een bergschoen B biedt je de juiste ondersteuning voor je enkels en benen tijdens deze wat meer intensieve wandelingen. De bergschoenen in de B categorie zijn echt een stuk steviger en stijver dan andere wandelschoenen. Ze zijn hoog en bieden je voeten en enkels voldoende steun wanneer je over een bergpad aan het wandelen bent. Want ja, hier en daar kan je natuurlijk een rotsblokje tegenkomen en met een B-schoen kan je hier zonder problemen overheen stappen.

Lees meer
Lijst
Foto's
  • 1
  • 1

De B schoen heeft een stijve zool en die maakt elke stap die je zet stabiel. Dit is uiteindelijk stukken beter voor je benen en je rug, zekers als je ook nog eens met een volle backpack of rugzak loopt. Door het hoge loopcomfort van de wandelschoenen B heb je minder snel last van je enkels en kan je dus langer doorlopen. De B-schoen is overigens wel echt alleen voor de zwaardere omstandigheden in de bergen en voor ruiger terrein. Ga je aan de wandel in het bos of loop je een vierdaagse? Kijk dan eens bij onze A-schoenen of A/B schoenen.

Wanneer je binnen onze collectie B schoenen kijkt zal je snel zien dat wij verschillende merken in ons aanbod hebben. Belangrijk bij de aanschaf van een paar bergschoenen is dat je diverse modellen en merken past, want iedere voet is natuurlijk anders. En aan iedere voet past dan ook een mooi exemplaar B schoenen. De collectie bergschoenen B categorie bestaat bijvoorbeeld uit Hanwag en Lowa. Met name van Hanwag hebben wij een ruime collectie B schoenen. Dus kom zeker een kijkje nemen en begin gewoon eerst eens met het passen van een bergschoen!