• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Een lekker glaasje water uit de kraan is thuis natuurlijk heel vanzelfsprekend, maar wanneer je op avontuur bent is dat niet altijd het geval. Lees meer

Waterfilters

Voor fris en schoon water gebruik een waterfilter

Een lekker glaasje water uit de kraan is thuis natuurlijk heel vanzelfsprekend, maar wanneer je op avontuur bent is dat niet altijd het geval. Gelukkig ben je bij ons aan het juiste adres als je ook tijdens je outdoor avonturen een lekker slokje water wilt. Hiervoor hebben wij een ruime keuze aan waterfilters. Bijvoorbeeld merken als Katadyn, Care Plus en MSR hebben een aantal mooie waterfilters. Zo kan je tijdens een tocht water uit een beekje filteren en drinken zonder dat je bang hoeft te zijn voor bacteriën. Veel waterfilters zijn redelijk compact en je neemt ze daarom gemakkelijk mee in je rugtas.

Lees meer
Lijst
Foto's

Naast de verschillende waterfilters die wij in ons assortiment hebben, vind je bij ons ook diverse accessoires voor de waterfilters. Bijvoorbeeld verschillende losse filterelementen, actief koolstof en vervangbare slangetjes voor de waterfilters. Natuurlijk zijn er ook verschillende modellen waterfilters te vinden. Belangrijk dus voordat je er één aanschaft, is om te kijken wat je graag wilt. Direct en snel schoon water, of is het ook goed als dit wat langer duurt? Wil je lichtgewicht, of mag het iets meer wegen? Bedenk dit dus goed voordat je een waterfilter aanschaft. Als je dan eenmaal een goede waterfilter hebt, ga je er heel veel plezier van hebben!

Goed onderhoud is erg belangrijk voor je waterfilter. Je zorgt er hiermee voor dat de filter goed blijft filteren en dat deze ook langer mee zal gaan. De meeste duurdere filters kan je helemaal uit elkaar halen en zo ook ieder onderdeel en filter goed schoonmaken. Ook is er de mogelijkheid om de filters te vervangen wanneer dit nodig is. Nadat je de filter goed hebt schoongemaakt is het belangrijk deze goed te laten drogen. Doe dit niet in de volle zon. Vervang ook op tijd onderdelen zodat je niet zonder komt te zitten op de momenten dat je dorst hebt.