• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Naast het koken op gas kan je er ook voor kiezen een benzinebrander aan te schaffen. Lees meer

Benzinebranders

Vind overal ter wereld geschikte brandstof met benzinebranders

Naast het koken op gas kan je er ook voor kiezen een benzinebrander aan te schaffen. Een groot voordeel van een benzinebrander is dat benzine overal ter wereld goed te verkrijgen is. Dus ga je naar moeilijk bereikbare gebieden dan is het zeker aan te raden een benzinebrander mee te nemen tijdens je reis. Zo wordt jouw warme maaltijd niet verpest door een gebrek aan geschikte brandstof. Benzinebranders zijn bij Kampeerwereld Hendriks verkrijgbaar van de merken Coleman, MSR en Primus. Allemaal merken die garant staan voor een goede kwaliteit en heel erg veel kookplezier tijdens je vakantie of reis.

Lees meer
Lijst
Foto's

Benzinebranders worden ook vaak gekozen door reizigers die naar een koude bestemming gaan. Benzine is namelijk een brandstof die ook brandt bij koude omstandigheden. Daarnaast branden benzine branders nog steeds goed in de ijle lucht op grote hoogte, terwijl gasbranders door het gebrek aan zuurstof hier vaak slecht branden. Daarom zijn benzinebranders ook een goede keuze voor bergsporters. Het nadeel is wel dat een benzine brander vaak wat zwaarder en groter is dan de gasbranders die ook verkrijgbaar zijn. Kijk vooraf dus goed naar de reisomstandigheden en kies daarop de juiste brander die je mee gaat nemen.

Voor de benzinebranders zijn ook diverse accesoires en onderdelen te verkrijgen. Zo zijn er bijvoorbeeld brandstofflessen van verschillende merken en formaten verkrijgbaar. Handig als je er nog geen een hebt of als jouwe beschadigd of zoek geraakt is. Ook reserve onderdelen en onderhoudssetjes kun je vinden bij de brander accessoires. Naast deze benzine branders die je op de huidige pagina kunt vinden, hebben we ook multifuel branders in ons assortiment. Deze kunnen zowel op benzine als gas worden aangesloten. Handig wanneer je bijvoorbeeld niet weet welk type brandstof er beschikbaar gaat zijn tijdens jouw reis.