• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Een comfort luchtbed is vaak niet voorzien van een isolatiemateriaal. Lees meer

Luchtbed hoezen

Ervaar het comfort van luchtbed hoezen

Een comfort luchtbed is vaak niet voorzien van een isolatiemateriaal. Hierdoor duurt het lang voordat de lucht in het luchtbed is opgewarmd. Hierdoor kan jij het als slaper koud krijgen. Dit wil je natuurlijk niet. Om dit te voorkomen kan je een luchtbed hoes gebruiken. Deze losse hoezen zijn vaak voorzien van een isolatielaagje, doordat de hoes om het gehele bed wordt gedaan krijgt kou uit de grond geen kans. Daarnaast zijn luchtbedden gemaakt van een zacht en comfortabel materiaal. Hierdoor ligt je luchtbed nog lekkerder! Zo kom jij uitgerust thuis van je welverdiende vakantie.

Lees meer

Een losse luchtbed hoes doet meer dan alleen isoleren. Hij beschermt het luchtbed namelijk ook tegen vuil, vocht en scherpe spullen. Hierdoor zal het opblaasmatras schoon blijven en zal hij ook minder snel lek zijn. De losse hoezen zijn voorzien van een rits waardoor je hem eenvoudig kan plaatsen en verwijderen. Hierdoor is het ook mogelijk om de hoes zelf te wassen. Dankzij de losse luchtbed hoes blijft je reisbed mooi schoon. Hierdoor heb je altijd een frisse slaapplek en verleng je de levensduur van de luchtbedden want vuil, vocht en scherpe spullen hebben weinig tot geen kans meer!

De luchtbed hoezen zijn vrijwel allemaal rekbaar. Hierdoor passen ze om meerdere merken heen. Enkele covers beschikken over zogenaamde verstelbare straps waarmee je de hoezen om kleinere luchtbedden kan aantrekken zodat ze ook hier netjes om heen zitten. De losse hoezen zijn er in single en double formaten. Met een double luchtbed hoes kan je ook twee luchtbedden aan elkaar vastmaken zodat jij en partner samen kunnen slapen. Zo heeft ieder toch zijn eigen opblaas matras mocht dan nodig zijn. Vind je het lastig en wil je graag advies? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze winkel in Ermelo.