Voor 17.00 uur besteld?
Vandaag verstuurd!
Gratis verzending vanaf €35.-*

Dit is geen echte vloer verwarming zoals wij het kennen in woonhuizen, maar het komt een heel eind in de buurt.

Lees meer

Vloer verwarming

Geen koude voeten met deze vloer verwarming

Dit is geen echte vloer verwarming zoals wij het kennen in woonhuizen, maar het komt een heel eind in de buurt. Het ligt niet onder de vloer, maar toch is het een heerlijke bron van warmte in de koudere tijd op de camping. Deze matten of vloerkleden worden op een vernuftige wijze door middel van elektriciteit verwarmd tot ongeveer 33 graden. Belangrijk om hierbij te vermelden is dat het stroomverbruik van de vloer verwarming zeer laag is en dat ze daardoor dus ideaal zijn voor gebruik in de caravan of camper. Maar ook thuis kunnen deze matten uitkomst bieden. Kortom: nooit meer met koude voeten naar bed.   

Lees meer
Lijst
Foto's
  • 1
  • 1

Ons assortiment bestaat uit verwarmde vloerkleden van het merk Heatek. De matten zijn zo gemaakt dat ze op 230 Volt werken. Simpelweg de stekker in het stopcontact en binnen ongeveer 5 minuten heb je een lekker warm vloerkleed. Ook ideaal als je thuis deze matten als vloer verwarming wilt gebruiken. Met een snoerlengte van 1,5 meter kun je de mat makkelijk verplaatsen als dit nodig is. Als laatste zijn de verwarmde matten Kema gekeurd. Dit betekent dat het apparaat de veiligheidstests gebaseerd op internationale standaarden heeft doorlopen en dus veilig is om te gebruiken. Op deze manier is de veiligheid van de vloer verwarming gewaarborgd.  

In ons assortiment hebben we twee verschillende soorten vloer verwarming van Heatek. De eerste is een verwarmd vloerkleed. Een mooi kleed in deze categorie is de Heatek Verwarmd vloerkleed 50x40 blauw. Alle eerdergenoemde factoren zijn ook van toepassing op deze vloer verwarming. De tweede is de verwarmde tapijtloper. Deze leg je onder een bestaand tapijt of vloerkleed in je caravan, stekker in het sopcontact en je kunt genieten van de warmte. Een mooie grote tapijtloper is de Heatek Tapijtloper 150x50. De vloerkleden en tapijtlopers zijn in verschillende maten verkrijgbaar en beschikken allemaal over een isolerende schuimlaag zodat het warmteverlies minimaal is.