• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Al sinds 1948 bestaat het merk Leki, van origine een houtbewerkingsbedrijf wat voornamelijk gespecialiseerd was in het maken van houten belettering. Lees meer

Leki

Wandelstokken van Leki zijn gemaakt voor jou

Al sinds 1948 bestaat het merk Leki, van origine een houtbewerkingsbedrijf wat voornamelijk gespecialiseerd was in het maken van houten belettering. Karl Lenhart was een fanatiek skiër en was destijds nooit tevreden met de skistokken. Hij ontwikkelde en gebruikte zijn machines om handvatten en tellers voor skistokken te produceren. Dankzij zijn ervaring in de vliegtuigbouw wist hij hoe hij aluminium en composiet moest verwerken en dat leidde in 1974 tot de eerste verstelbare aluminium ski- en Leki wandelstokken. Vandaag de dag is Leki wereldwijd marktleider en is het een toonaangevend bedrijf op het gebied van skistokken en wandelstokken.

Lees meer
Lijst
Foto's

Daarnaast produceren zij ook stokken die gemaakt zijn van carbon of titanium, dit materiaal is aanzienlijk lichter in gewicht en sterker dan aluminium. Wel zijn deze materialen een stuk duurder in aanschaf. Veel wandelstokken van Leki zijn uitschuifbaar waardoor ze in lengte te verstellen zijn. Dit worden ook wel telescopische wandelstokken genoemd. Welke wandelstok je ook kiest, Leki heeft overal aan gedacht. Van het ergonomische handvat tot de hardmetalen flexpunt en van het antishock veersysteem tot het verstel- en blokkeersysteem. Meer weten over de verschillende soorten wandelstokken? Leki heeft voor ieder avontuur een wandelstok. Veel wandelplezier!

Wie lange wandelingen gaat maken kan eigenlijk niet zonder een goede wandelstok. De Nordic Walking stokken en de wandelstokken van Leki zijn er op gemaakt om optimaal ondersteuning te bieden en te genieten van je wandeling, of je nu een bergwandeling maakt of een wandeling gaat maken door de Veluwse bossen. Met een wandelstok van Leki ontlast je je spieren, rug en gewrichten tot wel 30% en loop je een stuk stabieler. Wil je een wandelstok in je rugzak mee kunnen nemen kies dan voor een Microstok, deze zijn opvouwbaar tot slechts 38cm! Met een Leki wandelstok wandel je met plezier!