• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie
Voortenten & luifels

Voortenten & luifels

Daar waar het allemaal ooit mee begon; voortenten voor caravans. Lees meer

Vol passie helpen wij je graag aan de juiste voortent en luifel

Daar waar het allemaal ooit mee begon; voortenten voor caravans. Inmiddels zijn we ruim 50 jaar verder en nog steeds mogen we zeggen dat we uitblinken in ons assortiment voortenten en luifels. Dit niet alleen door ons constante assortiment, maar ook door de presentatie hiervan. Bekende merken als Kampa en Walker hebben wij op staan en van Isabella en Ventura hebben wij het grootste assortiment van Nederland met een grote shop-in-shop. Naast het assortiment hebben wij ook alle kennis in huis voor advies en bevestiging aan de caravan. Uiteraard wordt alles gedaan met dezelfde passie waar het ooit allemaal mee begon.

Lees meer
Lijst
Foto's
Haba Nevada Regenkapjes
Op voorraad
1.79
Reda Milano 210 Schuurtent
Leverbaar
362.00
Reda Milano 140 Schuurtent
Leverbaar
309.00
Reda Sienna Uitbouw
Leverbaar
495.00
Reda Bel Fiore 300 Staal Frame Voortent
Leverbaar
Vanaf
1506.00
Reda Bel Fiore 270 Staal Frame Voortent
Leverbaar
Vanaf
1406.00
Dorema Panorama Caravanluifel Grijs
Leverbaar
Vanaf
429.00
Dorema Panorama Caravanluifel Blauw
Leverbaar
Vanaf
429.00
Dorema Panorama Caravanluifel Rood
Leverbaar
Vanaf
429.00
Dorema Onyx 270 Staal Frame Voortent
Leverbaar
Vanaf
1549.00

Kampeerwereld Hendriks beschikt over een eigen atelier. Het is tegenwoordig vrij uniek dat een showroom als de onze wordt gecombineerd met een atelier. Deze combinatie geeft ons de mogelijkheid om voortenten precies aan je wensen aan te passen. Ook wordt hier gewerkt aan op maat projecten en natuurlijk het alom geroemde Hendriks koppelsysteem voor de voortenten en luifels. Naast het maatwerk wordt hier ook gewerkt aan reparaties. Beide worden door ons zorgvuldig en met vakmanschap uitgevoerd en de bekende merken mensen naar ons doorsturen voor reparaties. En is de voortent echt op? Dan kan je gelijk terecht in onze uitgebreide en goed gevulde showroom.

Eén ding is zeker: voor iedere kampeerder is er een passende voortent te vinden.  Of je nu gaat winterkamperen, rond gaat trekken of dat je een seizoens kampeerder bent; hierin kunnen wij je van een voortent en/of luifel voorzien. En past de “standaard” voortent niet dan kunnen wij deze op maat maken in ons atelier zodat er altijd een passende voortent of luifel  is voor jouw caravan. Onze specialisten op de tentenafdeling helpen je graag met een uitgebreid en professioneel advies in onze voortenten showroom in onze winkel in Ermelo. Wij heten je van harte welkom!