• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Geen stroom bij de hand maar wil je toch een sfeervolle en functionele verlichting op de camping? Dan zijn de olie & benzinelampen wat voor jou! Op een warme zomeravond buiten zitten is heerlijk. Lees meer

Olie & Benzine lampen

Olie & Benzine lampen voor sfeervolle verlichting

Geen stroom bij de hand maar wil je toch een sfeervolle en functionele verlichting op de camping? Dan zijn de olie & benzinelampen wat voor jou! Op een warme zomeravond buiten zitten is heerlijk. Wanneer het dan donker wordt wil je natuurlijk wel  iets van verlichting hebben. Dat kun je doen met één van de vele moderne lampen, maar deze brengen niet veel sfeer. Gelukkig zijn er dan nog de olie & benzinelampen, vaak met een authentiek uiterlijk. Deze geven een sfeervol licht waarbij je niet bang hoeft te zijn dat de lamp uitwaait dankzij het glas dat de vlam afschermt.

Lees meer
Lijst
Foto's

Onderin de olie- of benzinelamp vind je een reservoir waar de brandstof in moet. Gebruik bij een olielamp de speciale lampenolie en bij een benzinelamp de Coleman fuel of ongelode benzine. Groot voordeel van een benzinelamp is dat deze brandstof bijna overal verkrijgbaar is en dat deze lamp een heel fel licht kan afgeven. Maar bij een olielamp is er de speciale citronella lampenolie en blijven de muggen uit je buurt. Is de lont van je olie lamp opgebrand? Dan vind je bij kampeerwereld.nl een uitgebreid assortiment aan platte en ronde lonten. Zo blijft jouw avond sfeervol verlicht!

Bij een olielamp kan de lont opraken. Dit betekent natuurlijk niet dat je lamp kapot is. Bij Kampeerwereld.nl hebben wij diverse lonten voor in je olielamp. In ons assortiment hebben wij ronde en platte lonten. Belangrijk is om te kijken welke lont in jouw olielamp past. Naast de verschillende vormen zijn er ook nog verschillende diktes in de lonten verkrijgbaar. Kijk dus goed welke je nodig hebt, zodat je niet met de verkeerde thuis of op de camping aankomt. De lonten zijn eenvoudig te vervangen, hierdoor heb jij binnen no-time weer voldoende licht in de tuin of op de camping.