Voor 17.00 uur besteld?
Vandaag verstuurd!
Gratis verzending vanaf €35.-*

Wil jij zorgen voor een sfeervolle verlichting thuis of op de camping? Dan zijn olie lampen iets voor jou! Op een warme zomeravond buiten zitten is heerlijk.

Lees meer

Olie lampen

Olie lampen voor sfeervolle verlichting

Wil jij zorgen voor een sfeervolle verlichting thuis of op de camping? Dan zijn olie lampen iets voor jou! Op een warme zomeravond buiten zitten is heerlijk. Wanneer het donker wordt wil je natuurlijk wel iets van verlichting hebben. Dat kun je doen met vele verschillende moderne lampen, maar deze brengen vaak niet veel sfeer. Kaarsen doen dit wel, maar willen nog weleens uitwaaien. Gelukkig zijn er dan nog olie lampen. Deze geven een sfeervol vlammetje en zorgen voor nog meer stijl met hun klassieke uiterlijk. Uitwaaien doen olie lampen niet dankzij het glas wat de vlam afschermt.

Lees meer
Lijst
Foto's
  • 1
  • 1

Olie lampen kun je vergelijken met navulbare kaarsen. Onderin de olie lamp bevindt zich een reservoir dat de olie bevat waar de lamp op brand. Is deze olie op, dan kan het reservoir opnieuw gevuld worden met speciale lampenolie. Er is neutrale lampenolie, maar ook een citronella versie. De citronella zorgt dat de lamp niet alleen licht geeft, maar ook muggen verjaagt. Ook de lont van de olie lampen kan op een gegeven moment opgebrand zijn. Daarom heeft kampeerwereld.nl ook een assortiment aan platte en ronde lonten van verschillende formaten, waarmee je de lont eenvoudig kunt vervangen. Zo blijft jouw avond sfeervol verlicht!