• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie
Caravanbevestigingen

Caravanbevestigingen

Bij een voortent of luifel zit doorgaans een frame, maar hoe zet je dit nu aan je caravan vast? Bij enkele voortentmerken zitten deze speciale caravanbevestigingen er standaard bij. Lees meer

Hoe bevestig je het frame aan de caravan?

Bij een voortent of luifel zit doorgaans een frame, maar hoe zet je dit nu aan je caravan vast? Bij enkele voortentmerken zitten deze speciale caravanbevestigingen er standaard bij. Hierbij gaat het om de merken Isabella, Walker en Ventura. Luifels worden altijd zonder deze montage accessoires geleverd. Gelukkig hebben wij hiervoor de benodigde caravanbevestigingen. Elk merk heeft zo zijn eigen montage blokjes, deze zijn niet onderling uitwisselbaar. Zo is er bijvoorbeeld het Quick-Lock systeem van Dorema en het Fix-On systeem van Isabella. Daarnaast zijn er natuurlijk ook nog de framebevestigingsogen. Zo is er voor elke tent- of luifelframe een passende bevestiging voor aan de caravan.

Lees meer

De blokjes bevestig je aan de speciale quick-lock pees op de voortent of luifel. Dit is een extra pees die naast de “gewone” pees zit. De nieuwere modellen voortenten of luifels hebben al standaard een quick-lock pees. Heb je een wat ouder model caravan en voortent dan maak je meestal gebruik van de framebevestigingsogen. Deze zijn in de wand van de caravan geschroefd. Deze caravanbevestigingen zijn gevoeliger voor slijtage en moeten zo nu en dan vervangen worden. Wil je extra tentstokken gaan gebruiken dan is het ook nodig om extra quick-lock blokjes of ogen in te zetten.

Heb je een “oudere” caravan, voortent of luifel en wil je ook het frame middels de blokjes aan je caravan vast maken? Dan is dat mogelijk door een quicklockpees op je voortent te laten maken. Hierdoor wordt het mogelijk om  zonder te schroeven het frame van de voortent of luifel aan je caravan te bevestigen. In ons tentenatelier is het mogelijk om deze pees op je voortent te laten maken zodat ook jij je tent quick op kunt zetten. Kom gerust eens langs zodat we samen met jou de mogelijkheden kunnen bekijken.