Voor 17.00 uur besteld?
Vandaag verstuurd!
Gratis verzending vanaf €35.-*

De categorie tenten (4-persoons tenten) met wel de meest uiteenlopende modellen.

Lees meer

4-persoons tenten

Een 4-persoons tent als familie tent of als extra grote bijzettent

De categorie tenten (4-persoons tenten) met wel de meest uiteenlopende modellen. Van lichtgewicht tot extra grote familie tent. Of je nu een vaste plek hebt voor 3 weken op een camping of je gaat 2 weken van plek tot plek reizen, bij ons vind je de perfecte tent voor je reis. Laat je niet afschrikken door de grote van sommige tenten, ze blijven makkelijk op te zetten. Zo hoef je je hierover niet meer druk te maken en kan je gewoon gaan genieten van je welverdiende vakantie. Polyester 4-persoons tenten zijn lekker snel droog in de zon en de technisch katoenen tenten zorgen voor extra ventilatie. Wel zo lekker als het warm is.

Lees meer
Lijst
Foto's
  • 1
  • 1

De meeste 4-persoons tenten hebben een goede stahoogte. Zo ben je vrijer in je bewegen en kan je ook lekker veel spullen kwijt. Ook kan je makkelijker met slecht weer met het hele gezin in de voortent zitten aan een tafel en een spel spelen. Sommige modellen hebben ook nog een extra luifel. Zo heb je altijd een droge inloop en kan je er bij zonneschijn voor kiezen om in de schaduw te gaan zitten. Bij de 4-persoons trekkerstenten is de ruimte beperkt, maar hierbij kan je ervoor kiezen om een extra tarp te gebruiken. Zo maak je eenvoudig extra leefruimte aan je tent.

In deze categorie kom je vrijwel alle soorten tent materiaal tegen die worden gebruikt. De eenvoudige kampeertenten die gemaakt zijn van polyester. Lichtgewicht trekkerstenten gemaakt van nylon met een siliconencoating. Technisch katoenen tenten en tenten gemaakt van 100% katoen. Welk materiaal de tent heeft die jij graag wilt hebben heeft te maken met wat je met de tent wilt gaan doen. Je kan je voorstellen dat een katoenen tent niet echt lichtgewicht is en in je rugzak past en andersom zet je een nylon tent niet 3 weken lang in de zon. Bedenk goed wat je met de tent wilt gaan doen zodat je een miskoop bespaart blijft. Gelukkig kunnen wij bij iedere soort tent het juiste advies geven.