• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie
1012

Lekker warm met een lakenzak

Door het gebruiken van een lakenzak in je slaapzak, vergroot je niet alleen het comfort maar ben je ook een stuk beter geisoleerd. Dit kan handig zijn als je op pad gaat in koudere weersomstandigheden.

Slaapzakken hebben altijd een bepaalde grens wat isolatie betreft. Deze grens geeft aan wat de minimale comfort temperatuur is. Dit houdt in dat zomerslaapzakken meestal een comfort temperatuur hebben van minimaal 5°C. Ga je in een koudere omgeving overnachten dan kan deze wel eens te koud zijn. In dit geval kun je met een lakenzak de isolatie verhogen. De meeste lakenzakken kunnen de minimale temperatuur met 3°C verhogen. De zomerslaapzak gaat dan van een comfort temperatuur van 5°C naar 3°C.

Lekker warm

De Cocoon Innerbag is een veelzijdige lakenzak. Door de Ripstop afwerking kun je deze lakenzak goed gebruiken in de zomer als slaapzak en in de winter kan het als extra laag in je slaapzak dienen. Aan de andere kant zijn die ook zeer geschikt om als zomerslaapzak te gebruiken in bijvoorbeeld een berghut of onder warmere omstandigheden als op het strand.

Heb je nog vragen over het gebruik van een lakenzak? Neem dan contact met ons op of kom langs in de winkel voor advies op maat van onze productexperts.

Heb je een keuze kunnen maken? Shop dan ook gemakkelijk online bij ons. 

Bekijk hier alle lakenzakken>>