• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Naast een ruim assortiment kooktoestellen voor op de camping gaan we nog een stapje verder bij Kampeerwereld Hendriks. Lees meer

Kooktoestellen accessoires

Verschillende kooktoestellen accessoires

Naast een ruim assortiment kooktoestellen voor op de camping gaan we nog een stapje verder bij Kampeerwereld Hendriks. We willen je namelijk ook de mogelijke accessoires voor je kooktoestel aanbieden. Deze kooktoestellen accessoires bestaan onder meer uit kookwindschermen en draagtassen. Ook een aantal reserve- en vervangingsonderdelen kan je bij ons vinden. Denk hierbij aan pakkingringen, afdichtingen en afdekdopjes voor de diverse typen kooktoestellen. Zo kan je jouw kooktoestel zelf repareren en kan er snel weer een lekkere maaltijd op worden gemaakt. Lekker en comfortabel koken op de camping, daar gaan we voor!

Lees meer

Kookwindschermen zijn een zeer handige kooktoestellen accessoire. Wanneer je lekker buiten aan het koken bent wil je natuurlijk niet dat de wind je vlammen iedere keer uitblaast. Een plekje uit de wind zoeken is vaak lastig en soms moet je vreemde bouwwerken maken om het kooktoestel een beetje af te schermen van de wind. Met een kookwindscherm heb je dit probleem niet meer. Een kookwindscherm plaats je eenvoudig om je kooktoestel heen en hoppa! Weg wind! Niet alleen blijft je kooktoestel nu netjes branden, ook de warmte wordt niet weggeblazen en bereikt nu netjes je pannen. De kookwindschermen zijn er in diverse maten en verstelbare versies.

Er zijn natuurlijk nog meer kooktoestellen accessoires. Zo zijn er bijvoorbeeld opbergtassen voor je kooktoestel. Hierin blijft het kooktoestel netjes en schoon. Ook zijn deze opbergtassen voorzien van hengsels en wordt het dragen van je kooktoestel dus een stuk makkelijker. Naast opbergtassen zijn er voor de Primus kooktoestellen ook diverse adapters verkrijgbaar waarmee je het kooktoestel op meerdere typen gasflessen en gasblikjes kan aansluiten. Zo ben je met de keuze van je (Primus) kooktoestel niet gebonden aan een bepaald type gasfles en kan je het type kiezen wat het beste bij jouw vakantie (en portemonnee) past. Handig!