Voor 17.00 uur besteld?
Vandaag verstuurd!
Gratis verzending vanaf €35.-*

Voor de echte buiten genieters hebben wij een ruim assortiment terrasverwarming. Wij hebben deze heaters in verschillende soorten en maten en zijn afkomstig van het merk Eurom.

Lees meer

Terrasverwarming

Heerlijke zomeravonden met terrasverwarming

Voor de echte buiten genieters hebben wij een ruim assortiment terrasverwarming. Wij hebben deze heaters in verschillende soorten en maten en zijn afkomstig van het merk Eurom. Binnen de terrasverwarming zijn er twee soorten: de verwarming op gas en de verwarming op stroom. Bij gas sluit je eenvoudig een gasfles aan en steek je de heater aan en bij een verwarming op stroom hoef je enkel de stekker in het stopcontact te steken. Verder zijn er nog staande terrasverwarmers en modellen die je kan ophangen. Zo is er voor eenieder wel een geschikte terrasverwarmer te vinden.

Lees meer
Lijst
Foto's
  • 1
  • 1

De terrasverwarming is natuurlijk niet alleen voor de camping een uitkomst. Ook thuis in de tuin komen deze warmtebronnen heel erg goed van pas. De terrasverwarming kan je bijvoorbeeld neerzetten tijdens tuinfeestjes of je kan ze ophangen in een overkapping. Om je terrasverwarming te beschermen verkopen wij ook speciale beschermhoezen voor om de heaters. Dit zorgt ervoor dat ze langer meegaan en je niet voor elke regeldruppel de heater naar binnen hoeft te slepen. Dus wat ons betreft kan zo’n fijne terrasverwarmer niet ontbreken, zo kan je lekker buiten zitten in het voor- en na seizoen!

In ons assortiment hebben wij elektrische- en gas terrasverwarmers. Elektriciteit is duurder in gebruik dan gas, maar het rendement van elektriciteit ligt wel een stuk hoger waardoor de kosten uiteindelijk lager uitvallen. Hierdoor wint elektriciteit het vrijwel altijd van gas. Toch ben je met een elektrische terrasverwarmer minder mobiel dan met gas terrasverwarmer waardoor de keus voor een gas terrasverwarmer alsnog een betere optie is. In onze winkel in Ermelo hebben wij het volledige assortiment aan terrasverwarming staan. Hier kun jij zelf ervaren hoe de heaters eruitzien en hoe ze werken. Onze adviseurs staan voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden.