• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Het zonnetje schijnt en we gaan weer lekker naar buiten. Lees meer

Zonnebrillen

Welke zonnebril kies jij?

Het zonnetje schijnt en we gaan weer lekker naar buiten. We pakken een terrasje, maken een mooie wandeling of fietstocht, zitten aan de waterkant of gaan naar het strand. Bij een zomerse temperatuur hoort natuurlijk ook een mooie zonnebril. Natuurlijk is het leuk als een zonnebril er mooi uitziet en ook nog eens modieus is. Het belangrijkste is natuurlijk dat hij je ogen tegen de schadelijke UV-straling van de zon beschermd. Daarom vind je bij Kampeerwereld Hendriks een collectie zonnebrillen die naast dat ze modieus zijn ook bescherming bieden. Welke zonnebril zet jij op je neus?  

Lees meer
Lijst
Foto's
Sinner Brillenkoord
Op voorraad
2.99
Sinner Bolt Sport Zonnebril Heren Zwart
Tijdelijk niet leverbaar
39.99
Sinner Eyak Zonnebril Zwart
Tijdelijk niet leverbaar
39.99
Sinner Richmond X Zonnebril Groen
Tijdelijk niet leverbaar
19.99
Sinner Sutro Zonnebril Goud
Tijdelijk niet leverbaar
49.99
Sinner Montara Zonnebril Bruin
Tijdelijk niet leverbaar
39.99
Sinner Cowell Zonnebril Multicolor
Tijdelijk niet leverbaar
39.99

Eigenlijk is de zonnebril onmisbaar in je uitrusting. Of je nu gaat kamperen, op wintersport gaat of aan de waterkant naar je dobber zit te turen; een zonnebril komt altijd van pas. Niet alleen kan deze bril je ogen beschermen tegen de schadelijke UV stralen, ook het filteren van die hinderlijke spiegeling van het water en de weerkaatsende zon in de sneeuw kan tot de eigenschappen van een zonnebril horen. Uiteindelijk is het belangrijkste doel van een zonnebril dat hij rust biedt aan je ogen en dat je ogen goed beschermd zijn. Bij Kampeerwereld Hendriks hebben wij zonnebrillen van merken als Sinner en Gyron.

Veel van de zonnebrillen in onze collectie hebben niet alleen een sportieve look maar zitten ook erg comfortabel. Tenslotte moet een zonnebril er niet alleen leuk uitzien maar moet hij ook lekker zitten. Daarnaast vallen veel zonnebrillen in de lenscategorie 3, dit betekent dat de lens je voldoende beschermd tegen de UV-straling en dat hij ook geschikt is om in de sneeuw te dragen. Ook in het voor- en najaar, wanneer de zon laag staat, kan het prettig zijn om een zonnebril op te zetten. Kom gerust langs in onze winkel om te ontdekken welke zonnebril het beste bij jou past.