• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Je kunt een luchtbed met de mond opblazen, maar A: dit kost veel energie en tijd en B: de vocht die je in het luchtbed blaast is niet bevorderlijk voor het opblaas matras. Lees meer

Luchtbed accessoires

Je uitrusting is compleet met luchtbed accessoires

Je kunt een luchtbed met de mond opblazen, maar A: dit kost veel energie en tijd en B: de vocht die je in het luchtbed blaast is niet bevorderlijk voor het opblaas matras. Een luchtpomp is dan een handig luchtbed accessoire. Voetpompen, handpompen, elektrische pompen en pompzakken, je vindt ze allemaal bij de luchtbed accessoires. Een pompzak is handig voor de lichtgewicht slaapmatten en voor de wereldreizigers onder ons ze nemen nauwelijks ruimte in de tas in beslag. Handpompen zijn een stuk groter maar pompen wel fijn. Door het formaat zijn ze meer voor de autokampeerder dan voor de fietskampeerder/backpacker.

Lees meer

Nog altijd zijn er genoeg luchtbedden die je met een losse pomp moet oppompen. Al enkele jaren zijn  elektrische pompen verkrijgbaar als luchtbed accessoire. Het voordeel van elektrische pompen is dat je weinig tot geen energie hoeft te leveren in vergelijking met een hand of voetpomp. Een nadeel bij een elektrische pomp is dat je altijd stroom nodig hebt. Afhankelijk van hoe je kampeert is de vraag of je stroom hebt of niet. Ook op festivals heb je niet altijd stroom. Vandaag de dag zijn er ook oplaadbare elektrische luchtpompen. Zo heb je ook als je geen stroom hebt het gemak van een elektrische pomp!

Na een leuke maar vermoeiende vakantiedag wil je gaan slapen blijkt je luchtbed lek te zijn. Dan is het handig als je een repair kit bij je hebt. Een repair kit is een luchtbed accessoire waarmee je gaatjes van je luchtbed maar ook andere opblaasbare artikelen mee kunt plakken. In een repair kit vind je meerder plakkers zodat je niet na één keer met lege handen staat. Voordat je gaat plakken is het belangrijk dat je het oppervlak goed schoon maakt. Daarom zitten er vrijwel altijd alcohol doekjes bij om het oppervlak schoon en vetvrij te maken.