• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Naast familietenten en voortenten ben je bij Kampeerwerld.nl ook aan het juiste adres als het gaat om kleine en compacte tenten. Lees meer

1 persoons tenten

Ga voor een kleine en compacte 1 persoons tent

Naast familietenten en voortenten ben je bij Kampeerwerld.nl ook aan het juiste adres als het gaat om kleine en compacte tenten. Zo hebben wij ook een assortiment 1-persoons tent in onze webshop staan. Onze 1-persoons tenten zijn met name tenten die een klein pakvolume hebben en dus gemakkelijk mee kunnen in je bagage. Dit is ideaal voor iedereen die op het gewicht van zijn of haar bagage moet letten. Dus ga je op fietsvakantie of een mooie wandeltocht maken dan kan je zeker bij ons terecht voor een kleine lichte tent, maar ook wanneer je een grote (voor)tent heb staan en je zoekt een kleine slaaptent.

Lees meer
Lijst
Foto's

De meeste 1-persoons tenten zijn wat we noemen trekkerstenten. Deze zijn bij uitstek geschikt om iedere dag op en af te breken. Ondanks dat deze tenten lichtgewicht zijn kunnen ze echt wel tegen een stootje en de meest uiteenlopende weersomstandigheden. Aluminium stokken en een ripstop stof met PU of een siliconen coating. Dit is ook meteen de reden dat deze tenten wat duurder zijn dan de “gewone” 1-persoonstenten. Ga je nu een trekking lopen of de halve wereld rondfietsen? Dan is de kans groot dat je slaagt met een van onze 1-persoons tenten zodat je in ieder geval goed kan slapen en schuilen.

In het assortiment bij Kampeerwereld hebben we ook “gewone” 1-persoons tenten. Deze zijn niet gemaakt om mee rond te reizen maar meer voor de vakanties waar je op een plek blijft staan. De materialen van deze tenten zijn eenvoudiger maar perfect voor dit soort vakanties en gebruik. Frames van glasfiber en een polyester buiten en binnentent. Een gevolg van de wat simpelere materialen is wel dat deze tenten veel goedkoper zijn dan de lichtgewicht varianten, alhoewel deze ook niet echt zwaar zijn. Naast vakanties zijn deze 1-persoons tenten ook ideaal voor gebruik op festivals en verschillende soorten zomerkampen.