• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Ben jij een avondmens en vind je het heerlijk om ‘s avonds in de caravan of camper nog even een boek te lezen of spelletje te spelen? Dan is het wel zo makkelijk dat je de kaarten in je hand ook kan aflezen. Lees meer

Binnenverlichting

Binnenverlichting is essentieel in de caravan of camper

Ben jij een avondmens en vind je het heerlijk om ‘s avonds in de caravan of camper nog even een boek te lezen of spelletje te spelen? Dan is het wel zo makkelijk dat je de kaarten in je hand ook kan aflezen. Wij helpen je daar graag bij met onze binnenverlichting voor de camper of caravan. Dat is niet alleen praktisch, maar geeft ook een gezellig sfeertje! In ons ruime binnenverlichting assortiment zit altijd wel een lamp die past bij jouw wensen en interieur. Zo hebben we caravanverlichting van bijvoorbeeld de merken Haba, Crusader of ProPlus met verschillende lichtsterktes, kleuren en stijlen. Benieuwd of we hebben wat jij zoekt? Kijk dan vooral even verder.

Lees meer
Lijst
Foto's

Onze caravanbinnenverlichting is voorzien van LED lampjes. Dit is de duurzame en milieuvriendelijke vervanger van de ouderwetse gloei- en halogeenlampen. LED verlichting verbruikt een stuk minder stroom dan halogeenverlichting en wordt daarbij niet warm. De lampen zijn daarom ook een stukje veiliger. Dat is wel zo prettig als je jonge kinderen mee hebt op reis. Als laatste voordeel gaan LED lampen ook nog eens een stuk langer mee dan de oude halogeen- en gloeilampen. Allemaal redenen waarom wij erg blij zijn met het assortiment aan binnenverlichting voor in de caravan en camper.

Een lampje gaat altijd stuk op het moment dat je hem echt nodig hebt. Om die vervelende situaties te voorkomen, raden wij aan een reservelamp voor in de camper mee te brengen. Gelukkig hebben wij er daarvan genoeg in het assortiment. Ze zijn er in lichtsterktes van 210 lumen, 330 lumen, 400 lumen en nog veel meer. Daarbij hebben we verschillende soorten, maten en fittingen in ons binnenverlichting assortiment. Zo kun je in no time weer verder gaan met koken, dineren, lezen, een campingspelletje, noem het maar op! Met een reservelampje kom je nooit in het donker te zitten.