Voor 17.00 uur besteld?
Vandaag verstuurd!
Gratis verzending vanaf €35.-*

Klantenservice Kampeerwereld Hendriks

De kampeerspecialist van de Veluwe

Kampeerwereld Hendriks is dè kampeer- en outdoorspecialist! Dus ben je op zoek naar een mooie tent, luchtbedden, slaapzakken of een fijne relaxstoel voor op de camping? Dan ben je bij Kampeerwereld Hendriks aan het juiste adres. Want bij Kampeerwereld Hendriks kan je terecht voor je complete kampeeruitzet. Maar sinds 2013 ook voor je wandel, outdoor en lichtgewicht materialen.

In 1965 zijn wij ooit begonnen met het tentenatelier. Hier maakten wij complete tenten, repareerden bestaande tenten en pasten deze aan naar de wensen van de klant. Nu zijn we 50 jaar later uitgegroeid tot de grootste kampeerwinkel van de Veluwe en bestaat ons assortiment uit veel meer dan tenten alleen. Bij Kampeerwereld Hendriks vind je alles voor een heerlijke kampeervakantie of avontuurlijke outdoorervaring!

Onze winkel is door de jaren heen uitgegroeid tot een warenhuis van maar liefst 10.001 m2. De winkel in ingedeeld in diverse afdelingen waar onze specialisten altijd voor je klaar staan! Bestel je liever vanuit je luie stoel? Dat kan! Kampeerwereld.nl biedt namelijk online het gehele assortiment van Kampeerwereld Hendriks. Vandaag voor 17.00 uur besteld is morgen al in huis!