• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie
Marmot

Marmot was in 1976 een van de eerste bedrijven die het enorme potentieel zagen van het gebruiken van Gore-Tex materiaal in outdoor producten. Lees meer

Marmot

Vanaf dag 1 is Marmot al een top merk

Marmot was in 1976 een van de eerste bedrijven die het enorme potentieel zagen van het gebruiken van Gore-Tex materiaal in outdoor producten. Vanaf de oprichting is het merk sterk geroeid en heeft Marmot zijn basis in Santa Rosa, Californië. Alleen al in de VS zijn er 650 geautoriseerde Marmot-dealers. Er zijn ook vestigingen in Canada, Engeland, Duitsland en Zweden en Marmot producten worden nu in 27 landen aangeboden. In al deze jaren is de filosofie van dit merk niet veranderd en bieden zij de hoogste kwaliteit in functionele kleding en outdoor uitrusting voor alpinisten, kampeerders, wandelaars en alle andere outdoor enthousiastelingen.

Lees meer

Vanaf het begin van Marmot is de passie terug te zien in de producten en in de manier van werken. Met een klein team werd er begonnen met de nieuwste technieken van die tijd aan de meest verfijnde producten. Eerst met donskleding maar later ook dons slaapzakken. Dit zijn producten waar Marmot vandaag de dag nog steeds in uitblinkt. Tegenwoordig is er een breed scala aan technische producten in de stal van Marmot. Door de combinatie betaalbaar en technisch, is het merk voor iedereen toegankelijk en hoef je geen sponsor te hebben om de uitrusting die aan jouw eisen voldoet te kunnen gebruiken.

Dat je af en toe geluk moet hebben weten ze als geen ander bij Marmot. In de herfst van 1974 (een half jaar na de officiële oprichting van Marmot) komt een van de oprichters de bekende filmmaker Mike Hoover tegen in Peru. Mike is bezig met een nieuwe film en is op zoek naar 100 zwaar gewatteerde donsjassen. Marmot grijpt zijn kans en het resultaat mag er zijn. Tot op de dag van vandaag is dit nog steeds de grootste order geweest. Vanaf dit moment is Marmot met regelmaat te zien in films. De beste en eerste film blijft natuurlijk The Eiger Sanction met Clint Eastwood, maar de film Wild met Reese Witherspoon mag er ook zeker zijn.