• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Eenieder zou het erover eens kunnen zijn dat tenten de meest bekende producten zijn van Coleman. Lees meer

Coleman tenten

De kracht van Coleman tenten

Eenieder zou het erover eens kunnen zijn dat tenten de meest bekende producten zijn van Coleman. Er zijn dan ook maar weinig merken die zo groot hun logo op hun producten zetten. Dit getuigt van overtuiging en kwaliteit. De kracht van Coleman zit hem in de simpelheid van de tent: er zijn niet al te veel technische details gebruikt. Hierdoor kan de tent voordelig aangeboden worden zonder in te leveren op kwaliteit. De jarenlange ervaring en kleine wijzigingen drijven daarnaast ook de prijs naar beneden. Coleman biedt perfecte tenten voor een weekend weg, een festival en de zomervakantie van een paar weken!

Lees meer

Naast dat de Coleman tenten voor een lagere prijs aangeboden kunnen worden, bezitten ze over meer eigenschappen waarmee ze zich onderscheiden. Zo zijn alle tenten die wij aanbieden van Coleman waterdicht. Ideaal als er een plensbui over je heen komt. Daarnaast worden alle Coleman tenten compleet met scheerlijnen en haringen geleverd. De Coleman Cook 4 is een mooie tent waarmee je gezellig met je gezin op vakantie kan. Deze tent heeft maximale leefruimte omdat de slaapruimte weggehaald kan worden en de tent is zo hoog dat je erin kan staan (1,90 meter). Ideaal als je wat meer ruimte nodig hebt met slecht weer.

 

Alsof dit nog niet genoeg was, hebben bepaalde Coleman tent modellen nog een speciaal kenmerk: compleet verduisterde tenten. Er is een zwart garen voor de binnentent gebruikt en de buitentent heeft een zwarte coating aan de binnenkant. Wanneer je nu onder een fel licht staat op de camping heb je hier geen last meer van. De Coleman Kobuk Valley 3 Plus is een mooi voorbeeld van zo’n compleet verduisterde tent. Met plaats voor 3 personen is dit een ideale tent om samen mee op avontuur te gaan en na een dag vol belevenissen heerlijk te slapen door de geheel verduisterde binnentent.