• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Niet is er verfrissender dan op warme momenten een lekker koel drankje in de hand. Lees meer

Coleman koelboxen

Coleman koelboxen: koel, koeler, koelst

Niet is er verfrissender dan op warme momenten een lekker koel drankje in de hand. Met of zonder prik. Met de koelboxen van Coleman wordt dit mogelijk gemaakt. Goede isolerende eigenschappen in combinatie met de juiste koelelementen zorgen voor een langdurige koele ruimte voor je drankjes. Wanneer je een lekker buiten barbecue op locatie hebt, dan kies je voor een koelbox die wat ruimer is dan alleen maar plaats voor een paar blikjes. Zo heb je genoeg ruimte voor salades, vlees vis en groentes. Ook op zakelijk gebied zijn de Coleman koelboxen perfect. Naast posters is er ook ruimte in de keet voor een koelbox waar je lunch lekker koel in blijft.

Lees meer
Lijst
Foto's

Door op tijd de koelelementen in de vriezer te leggen kan je deze kouder in de koelbox gebruiken. Zo blijven deze langer kou afgeven en kan je langere tijd overbruggen. Het zou jammer zijn als je koelelementen net niet koud genoeg zijn en de inhoud van de koelbox te snel opwarmt. Vergeet dan de koude drankjes bij aankomst op bestemming. Op veel campings is er de mogelijkheid om koelelementen te koelen. Zo kan je de Coleman koelbox ook als veredelde koelkast gebruiken als je geen stroom gebruikt op de camping.

Coleman gebruikt harde kunststoffen om de koelboxen te maken. Het resultaat hiervan zijn koelboxen die goed werken en vooral ook goed tegen een stootje kunnen. De inhoud is beschermd en je kan de koelbox ook eventueel als tafeltje gebruiken. Sterke hengsels laten je de koelbox overal mee naar toe nemen. Een ander voordeel van de materialen is dat je de koelboxen hierdoor gemakkelijk schoon kan maken. Natuurlijk kan er hier en daar wat gemorst worden, maar geen probleem. In een handomdraai is de box weer klaar voor gebruik.