• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie
Schuurtenten

Schuurtenten

Zeker wanneer je wat langer op een plek staat en met name een seizoensplek, dan wil je graag al je spullen net zoals thuis goed kunnen opbergen. Lees meer

Een schuurtent is DE oplossing bij gebrek aan opbergruimte op de camping

Zeker wanneer je wat langer op een plek staat en met name een seizoensplek, dan wil je graag al je spullen net zoals thuis goed kunnen opbergen. Omdat je niet altijd alles in je voortent kwijt wil is de beste oplossing hiervoor een schuurtent aan te schaffen. Dit is een aparte tent die je naast de caravan kwijt kan om zo bijvoorbeeld fietsen en tuinspullen in op te bergen. Gemaakt van robuust materiaal kan je schuurtenten met gemak het hele seizoen laten staan en dit voor meerdere jaren. Net als voortenten zijn schuurtenten ook makkelijk op te zetten.

Lees meer
Lijst
Foto's

Afhankelijk van de verschillende modellen kan je kiezen voor verschillende openingen in de schuurtenten. De meeste hebben een enkele ingang aan de voor of zijkant, maar zo zijn er ook tenten die 2 ingangen hebben. Aan de voorkant en de zijkant. Deze laatste is met name geschikt wanneer je bijvoorbeeld (elektrische) fietsen hebt. Deze zijn te zwaar om even in de schuurtent te tillen maar kan je door de grote opening beter parkeren. Wanneer je een vloer hebt in je schuurtent is dit nog beter voor de inhoud van de tent en veel gebruiksvriendelijker, zeker ook op een zachtere ondergrond.

Het materiaal waarvan de meeste schuurtenten zijn gemaakt verschillen niet met die van de voortenten. Zeker niet wanneer deze van hetzelfde merk zijn zoals Dorema of Ventura. Om deze reden geldt voor schuurtenten hetzelfde onderhoud als de gewone voortenten. Houd de schuurtent zo schoon mogelijk. Waar mogelijk maak je deze tussentijds schoon met lauw warm water. Wanneer je de schuurtent niet gebruikt en in de opslag ligt is het aan te raden om deze zo luchtig mogelijk te verpakken. Op deze manier komen er minder vouwen in het materiaal en komt het ten goede aan een langere levensduur.