• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

De Koninklijke Nederlandse Toeristenbond ANWB is een vereniging die met dienstverlenende activiteiten de belangen van haar leden behartigt op het gebied van mobiliteit, vakantie en vrije tijd. Lees meer

ANWB

ANWB fietskaarten en wegenatlassen

De Koninklijke Nederlandse Toeristenbond ANWB is een vereniging die met dienstverlenende activiteiten de belangen van haar leden behartigt op het gebied van mobiliteit, vakantie en vrije tijd. De vereniging is specialist als het gaat om kamperen. Van speciale fietskaarten en internationale wegenkaarten tot wandelgidsen en ANWB Goud. Hierin staan talloze bezienswaardige van een gebied zoals steden, dorpen, landschappen, kastelen, musea, natuurgebieden en nog veel meer. Ook leuke adressen en handige internetsites zijn te vinden in de gids. Uit het grote aanbod bezienswaardigheden hebben de makers een selectie gemaakt van toeristische hoogtepunten die duidelijk in de gids en op de kaart vermeld worden.

 

Lees meer
Lijst
Foto's

Gek genoeg wilde de ANWB vroeger niets met kamperen te maken hebben. Pas in 1939 startte de vereniging met het controleren van campings en kon men een kampeerlidmaatschap kopen en een kampeerhandboek. Vanaf 1942 konden mensen kennismaken met kamperen in zogenoemde 'oefenkampen'. Kamperen was toen een echte sport.