• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Ook op het strand of tijdens een wandel- of fietstocht wil je een verkoelend drankje kunnen drinken. Lees meer

Koeltassen

Lekker koel op het strand met een koeltas

Ook op het strand of tijdens een wandel- of fietstocht wil je een verkoelend drankje kunnen drinken. Gelukkig ben je dan bij Kampeerwereld Hendriks aan het juiste adres! Wij hebben namelijk een ruim assortiment aan koeltassen online en in onze winkel in Ermelo. De koeltassen zijn er in allerlei vormen en maten, van klein tot groot. Maar stuk voor stuk zorgen ze ervoor dat onderweg je eten en drinken lekker koel en vers blijft. We hebben koeltassen in de vorm van een rugzak met een kleine inhoud, maar ook grote koeltassen waar je lekker veel eten en drinken in kan stoppen!

Lees meer
Lijst
Foto's
  • 1
  • 1

Je kan natuurlijk je eten en drinken gekoeld in de koeltas doen, maar om optimaal te profiteren van het koelvermogen van de koeltas is het noodzakelijk om koelelementen te gebruiken. Ook de koelelementen zijn er, net als de koeltassen, in verschillende soorten en maten zodat je de koelelementen af kunt stemmen op jouw koeltas. En vallen de mussen van het dak, dan vervoer je ook je boodschappen gekoeld naar de tent of caravan en natuurlijk ook naar huis! Dat doe je met de koeltas die speciaal gemaakt is voor de Square boodschappen vouwkrat van Sunware.

Koeltassen zijn er in diverse soorten en maten. Bij Kampeerwereld Hendriks hebben wij koeltassen tot 45 liter. Zo heb jij ook bij grote groepen genoeg gekoeld drinken. Maar ook hebben wij kleine koeltassen van minimaal 5 liter. Ideaal om bijvoorbeeld om op warme dagen je lunch mee naar het werk te nemen. Ook hebben wij koelrugtassen in ons assortiment handig voor een dagje wandelen of fietsen. Een handige koelbox accessoire zijn de koelelementen die ervoor zorgen dat je drinken of eten nog langer koel blijft. Let er hierbij wel op dat er inhoud verloren gaat omdat deze elementen ruimte innemen.