• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie
Waarom een deken slaapzak?

Waarom een deken slaapzak?

De belangrijkste reden dat mensen kiezen voor een deken slaapzak is dat dit ruimer ligt dan een mummy model. Je hebt meer ruimte bij je schouders, torso en benen. Hierdoor kun je makkelijker draaien in je slaap zonder in de knoop te komen.

Een deken slaapzak is ook erg makkelijk wanneer het wat warmer weer is. Dit soort slaapzakken kun je gemakkelijk open ritsen en als deken gebruiken. Dit geeft meer het gevoel als wanneer je thuis onder je eigen deken slaapt. Een mummy model kun je ook wel openritsen bij warmte, maar de voetenbox blijft gesloten. Zeker als je nog nooit in een slaapzak hebt geslapen kan dit vreemd overkomen. Omdat je redelijk opgesloten ligt kan je voor je gevoel geen kant op. Gelukkig maar, anders heb je nooit profijt van de isolatie en heb je altijd koude nachten.

Waarom een deken slaapzak?
- Waarom een deken slaapzak?

Een slaapzak, of het nu een mummy model of deken model is, doet niks anders dan je beschermen tegen elementen zoals regen, vocht, kou en wind en je eigen lichaamswarmte vasthouden. Veel mensen denken dat een slaapzak je warm maakt, maar dit klopt niet. Des te warmer je je slaapzak ingaat, des te beter is je isolatie. Natuurlijk heeft dit ook met de kwaliteit slaapzak te maken. Gebruik je een zomerslaapzak in de winter? Dan heb je het sowieso koud. Het is daarom belangrijk om je goed te laten adviseren over welke slaapzak het meest geschikt voor je is.

- Waarom een deken slaapzak?

Mocht je nog vragen hebben dan kun je altijd contact met ons opnemen of langskomen in de winkel voor een persoonlijk advies.

Ben jij ook overtuigd van de voordelen van een deken slaapzak? Neem dan een kijkje in ons ruime assortiment.

Shop hier je deken slaapzak>>