• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Wanneer je voor een Safarica tent kiest, weet je dat je een goede keuze hebt gemaakt. Lees meer

Safarica tenten

Lichtgewicht Safarica tenten staan voor kwaliteit, opzetgemak en flexibiliteit

Wanneer je voor een Safarica tent kiest, weet je dat je een goede keuze hebt gemaakt. Deze tenten staan bekend om hun kwaliteit, opzetgemak en flexibiliteit. De polyester tenten van Safarica zijn licht van gewicht en daardoor kun je met deze tenten eenvoudig van plek naar plek trekken. Zo heb je de mogelijkheid meerdere reisbestemmingen te verkennen. Polyester tenten zijn daarnaast gemakkelijk in het onderhoud. Gebruik enkel lauwwarm water en een spons of zachte borstel om de ergste vlekken te verwijderen. Tot slot zijn de lichtgewicht Safarica tenten zeer vriendelijk geprijsd. Deze eigenschappen maken de Safarica tent het ideale reismaatje tijdens jouw kampeeravonturen!

Lees meer
Lijst
Foto's

Tenten zijn er in allerlei verschillende soorten en maten. Dat geldt ook voor de tenten van Safarica. Er worden verschillende groottes, vormen en materialen aangeboden. Zo zijn er bijzettenten voor 2 tot 3 personen in de vorm van een koepel, maar ook tunneltenten en opblaasbare tenten voor grotere gezelschappen. ‘Opblaasbare tenten?!’ horen we je denken. Ja opblaastenten! Sommige polyester familietenten van Safarica zijn voorzien van tubes met lucht die de stokkensets vervangen. Zo wordt het opzetten van de tent nog makkelijker. De tent ligt meteen goed en je hoeft de stokkensets ten slotte niet meer uit te zoeken. Binnen het assortiment van Safarica zit gegarandeerd een geschikte een tent voor kampeerders, trekkers en festivalgangers.

Naast de kleinere tenten voor de solo reizigers en stellen onder ons, heeft Safarica ook mooie familietenten in het assortiment. Deze tenten zijn gemaakt voor gemak en comfort. Zo heb je de 4-5 persoons tent snel op staan wanneer je aankomt op de plek van bestemming. Ook het afbreken is relatief eenvoudig waardoor je weer snel door kunt reizen. De familietenten van Safarica zijn gemaakt van polyester, dit is lekker licht van gewicht, of technisch katoen, dit is duurzaam en lekker koel tijdens de warme zomerdagen. Benieuwd naar welk materiaal het beste bij jouw wensen past? Neem dan een kijkje op deze pagina waar we de verschillen tussen de tentmaterialen uitleggen. Ook de verschillen tussen tentstokken en tentharingen komen aan bod. Zo kun je een weloverwogen keuze maken voor een Safarica familietent.