• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Buitenkeukens zijn het ultieme genot voor in de tuin. Lees meer

Buitenkeukens

De buitenkeuken: de ideale manier om te koken in de buitenlucht! 

Buitenkeukens zijn het ultieme genot voor in de tuin. Het karakter van barbecueën maar dan met alle gemakken van een luxe keuken in je tuin. De buitenkeukens werken vaak op gas en de opties die je daarbij hebt zijn onbeperkt. Denk hierbij aan het aantal branders, zijtafels, zijbranders etc. Het voordeel van een gasbarbecue is dat deze snel opstart en dat je dus ook snel kunt beginnen met barbecueën. Binnen 5 tot 10 minuten is de gasbarbecue al klaar voor gebruik. Wil je zo veel mogelijk buiten zijn en daar ook kunnen koken en barbecueën? Koop dan een buitenkeuken, je hebt alle gemakken van een normale keuken en tegelijkertijd heb je ook een barbecue.

 

Lees meer
Lijst
Foto's
  • 1
  • 1

Een buitenkeuken werkt dus vaak op gas. De gasbarbecue kan je hiervoor op verschillende gasflessen aansluiten. Het voordeel van gas is dat je buitenkeuken snel klaar is voor gebruik. Het voorbereiden van een buitenkeuken is vaak in 5 tot 10 minuten klaar. Door de elektronische ontsteking is het erg eenvoudig om de barbecue aan te krijgen. Ook de temperatuur van een buitenkeuken is eenvoudig en snel aan te passen. Het schoonmaken van een gasbarbecue hoeft geen tijdrovend karwei te zijn wanneer je hier na ieder gebruik aandacht aan besteed. Kortom een buitenkeuken is eenvoudig, multifunctioneel, snel in gebruik en ideaal voor het buiten koken.  

Er zijn veel verschillende soorten en maten buitenkeukens. Naast dat er merkverschillen zijn is er ook verschil in het aantal branders. De buitenkeukens zijn verkrijgbaar met 2 tot 5 branders. Bij de meeste buitenkeukens vind je ook nog een zijbrander, deze is geschikt om bijvoorbeeld de satésaus op warm te maken of om een bijgerecht op te bereiden. Onder het kook- en barbecuegedeelte heeft een buitenkeuken meestal ook nog een kastje waar je bijvoorbeeld de aluminiumbakjes en potten en pannen kwijt kunt. Wanneer je veel en vaak uitgebreid buiten wilt koken en barbecueën dan heb je met een buitenkeuken alles wat je nodig hebt.