• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Je kan er niet vroeg genoeg mee beginnen. Lees meer

Speeltenten

Speeltenten voor de kleine kampeerder

Je kan er niet vroeg genoeg mee beginnen. Ook voor de kleinste kampeerders heeft Kampeerwereld tenten. Geen echte tenten maar speeltenten. In deze tenten kunnen ze thuis net doen alsof ze op vakantie zijn maar ook op vakantie kan je ze erin laten spelen. De tenten zijn er in leuke kleuren en modellen. Kies je voor een dierlijk figuur of ga je voor de indianen tipi? Het kan allemaal! De speeltentjes zijn niet waterdicht dus slapen in de tent kan helaas niet hoe graag de kleine dat misschien ook zou willen. Dan kom je toch echt uit op bijzettenten.

Lees meer
Lijst
Foto's

Met de indianen tipi voor kinderen maak je van iedere plek in en om het huis of op de camping een paradijs op te spelen. Laat de kinderen met hun fantasie aan de gang gaan en je hebt zelf ook plezier door er naar te kijken. De speeltent is zowel binnen als buiten te gebruiken. Het tentje is eenvoudig neer te zetten dankzij de vier houten stokken die door middel van een touw aan elkaar zijn bevestigd. Hierdoor kun je de speeltent heel eenvoudig in- en uit elkaar vouwen. De tipi is verkrijgbaar in meerdere patronen.

Naast speeltenten voor kinderen hebben wij ook beach shelters. Handig voor een dagje naar het strand in Nederland of op je vakantieadres. Met de beach shelter kan je heerlijk uit de wind zitten. Tevens kan je hem ook gebruiken om in de schaduw te zitten aangezien je half in de shelter kan liggen/zitten. Naast gebruik op het strand kan je hem natuurlijk ook op de camping, in de tuin of in het park gebruiken om heerlijk uit de wind en zon te kunnen zitten. De strand tentjes zijn eenvoudig op te zetten dankzij de glasfiber stokjes.