• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Bij veel van onze producten bieden we niet alleen het product zelf aan, maar ook de bijbehorende accessoires en onderdelen. Lees meer

Brander accessoires

Vervangingsonderdelen en brander accessoires

Bij veel van onze producten bieden we niet alleen het product zelf aan, maar ook de bijbehorende accessoires en onderdelen. Dit geldt ook voor de verschillende typen branders. Daarom vind je bij de brander accessoires diverse uitbreidingen voor je brander. Ook vervangingsonderdelen en onderhoudssetjes kan je hier vinden. Zo kan je jouw brander in topconditie houden en heb je de extra's die het koken misschien nog gemakkelijker maken. Daarnaast vind je bij de brander accessoires ook brandstofflessen van verschillende merken en groottes. Nu kan je compleet op reis en kan je daar genieten van een lekker warme maaltijd waar en wanneer jij dat wilt.

Lees meer
Lijst
Foto's

Bij de brander accessoires in ons assortiment vind je ook diverse onderhoudssetjes of service kits. Deze setjes bevatten diverse onderdelen van een bepaald type brander die aan slijtage blootgesteld zijn. Zo kan je thuis of tijdens een lange reis je brander onderhouden en repareren. Handig wanneer iets te versleten is voor een goede werking van de brander. In deze setjes vind je meestal ook het gereedschap wat je nodig hebt om de onderdelen te vervangen. Daarnaast zit er een handleiding bij die je begeleidt bij het onderhoud. Zo gaat je brander langer mee en kan je er nog veel kookplezier aan beleven.

Tussen de verschillende brander accessoires en de diverse onderhoudssetjes staan ook een aantal brandstofflessen. Deze flessen worden gebruikt voor het opslaan van vloeibare brandstof voor de benzinebranders en multifuelbranders. De flessen zijn er van de merken MSR en Primus en zijn (exclusief inhoud) lekker licht van gewicht. De brandstofflessen zijn er in verschillende maten, waarbij de kleinste een inhoud heeft van 0,35 liter en de grootste een inhoud heeft van 1,5 liter. Zo kan je het formaat fles gebruiken wat het beste bij jou en je reis past. Een handig overzicht van de brandstofflessen kan je ook hier vinden.