• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Als kampeerspecialist hebben wij natuurlijk ook onze favoriete kampeerartikelen. Lees meer

Hendriks favorieten

Alle Hendriks favoriete slaapartikelen bij elkaar

Als kampeerspecialist hebben wij natuurlijk ook onze favoriete kampeerartikelen. Zo ook van de afdeling slapen. Speciaal voor jou hebben wij onze Hendriks favoriete slaapartikelen geselecteerd en bij elkaar gezet. Slaapmatten, slaapzakken en hangmatten, ze zitten er allemaal in. Deze producten staan in deze lijst omdat ze goed bevallen uit eigen ervaring. Als kampeerspecialist gebruiken en testen wij natuurlijk de producten ook zelf. Uit deze ervaring hebben wij een aantal voorkeurs producten gekregen. Tevens zijn de producten geselecteerd door de vele positieve recensies. Door dit samen te voegen met onze eigen favorieten is er een mooie lijst ontstaan die wij graag met jou delen.

Lees meer

Alle producten in de Hendriks favorieten slapen zijn het meer dan waard. De producten hebben een groot gebruiksgemak en doen het zeer goed. Dit is ook terug te zien in de recensies op het internet. Zoals je kunt zien staan in de Hendriks favorieten slapen diverse slaapmatten. Alle matten zijn verschillend van elkaar. Toch heeft elke slaapmat zijn eigen voordeel. Afhankelijk van jouw gebruik kan je de beste keuze maken voor een slaapmat. Met de favorieten hopen wij je keuze wat makkelijker kunnen maken. Twijfel je toch nog of wil je wat meer weten? Kom dan naar onze winkel of neem contact met ons op.

Zowel online, telefonisch als fysiek in onze winkel in Ermelo staan wij voor je klaar om jou te voorzien van deskundig advies over slapen op vakantie. Speciaal voor jou hebben wij al een Hendriks favorieten lijst gemaakt zodat je alle toppers bij elkaar hebt en de keuze hopelijk makkelijker wordt. Toch kan de keuze voor een slaapzak, slaapmat of ander slaapartikel lastig zijn. Natuurlijk willen wij jou hierbij helpen zodat jij jaren plezier gaat hebben van je product. In de winkel hebben wij van veel producten een showmodel zodat jij ze zelf kunt testen en zien. Hierdoor wordt de keuze alleen maar makkelijker.