• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie
Teva

Wie kent het sprekende uiterlijk van de Teva sandalen niet? De simpelheid van de bandjes en het hoge comfort. Lees meer

Teva

Teva: tijdloze kwaliteit

Wie kent het sprekende uiterlijk van de Teva sandalen niet? De simpelheid van de bandjes en het hoge comfort. Het begon ooit heel klein maar is nu uitgegroeid tot een wereldwijd bedrijf in sandalen. Teva staat voor kwaliteit, stijl, klasse en comfort. Kwaliteit door de slijtvaste materialen die gebruikt worden, stijl en klasse door de vele modellen waardoor iedereen wel een geschikte sandaal vindt en comfort door de verschillende lagen in het voetbed wat resulteert in een fijne pasvorm en goede demping. Het maakt niet uit welk doel je hebt, voor iedereen is er wel een paar Teva’s.

Lees meer
Lijst
Foto's
Teva Langdon Sandaal Heren
Op voorraad
105.00

In 1984 is het idee voor een Teva sandaal ontstaan uit een constructie van een Velcro horlogebandje vastgemaakt aan een slipper. Een Grand Canyon-gids wilde graag mensen betrekken in de lifestyle waar hij zo gek op was. Hij maakte de sandaal en hoopte dat dan de stap voor mensen kleiner was om op avontuur te gaan. Dit was voor veel mensen de uitnodiging om de wereld te gaan ontdekken en tegenwoordig is de Teva sandaal niet meer van de markt weg te denken. In de modellen uit de Originals-serie is nog steeds het principe van het horlogebandje terug te zien.

Teva levert niet alleen sandalen van hoge kwaliteit met een fantastisch loopcomfort, maar is ook druk bezig om haar productieproces te verduurzamen. Zo bestaan sinds 2020 alle bandjes uit gerecycled plastic, wat neerkomt op meer dan 9 miljoen plastic flessen per jaar. De flessen worden omgezet in een zeer sterk kunststof garen wat gebruikt wordt om de Teva bandjes te weven. Daarnaast heeft Teva sinds 2017 dankzij verbeteringen in het productieproces haar watergebruik met 32% verminderd. Ook het totale verpakkingsgewicht is met 30% omlaag gebracht. Zo maak je met Teva niet alleen een goede keuze voor jezelf, maar ook voor de wereld om je heen.