Voor 17.00 uur besteld?
Vandaag verstuurd!
Gratis verzending vanaf €35.-*
Opblaasbare tenten

Opblaasbare tenten

Tenten met een frame gemaakt van luchtbuizen, dat zijn de opblaasbare tenten van Kampeerwereld Hendriks.

Lees meer

Blaas je tent op! Opzetgemak met de opblaasbare tent

Tenten met een frame gemaakt van luchtbuizen, dat zijn de opblaasbare tenten van Kampeerwereld Hendriks. Natuurlijk krijgen we soms wat fronsende gezichten als we vertellen dat bij een opblaasbare tent lucht de tent overeind houdt. Want dat kan toch nooit sterk genoeg zijn? Gelukkig is niets minder waar en door de ontwikkelingen van de afgelopen jaren en het gebruik van sterke materialen kunnen we stellen dat opblaasbare tenten absoluut sterk genoeg zijn. Naast het feit dat de tent sterk is, heb je ook nog eens heel veel opzetgemak. Want je hoeft de tent alleen maar op te blazen, vast te zetten en klaar is Kees!

Lees meer
Lijst
Foto's
  • 1
  • 1

Ook wanneer je tijdens je vakantie geteisterd wordt door regen en wind biedt de opblaasbare tent je goede bescherming. Ondanks dat een luchtframe lichter is dan een standaard tentstok kunnen deze buizen veel hebben. Dit in combinatie met de vele extra afspanpunten van een opblaasbare tent maken dat zelfs harde wind geen probleem is. Dit gecombineerd met het opzetgemak van een opblaas tent maakt dat deze tenten ideaal zijn voor kampeerders die bijvoorbeeld graag een paar plekken aandoen tijdens hun vakantie. Natuurlijk is het gewicht wel wat hoog, maar als je met de auto reist is dat geen probleem.  

Binnen ons assortiment opblaasbare tenten hebben we verschillende merken, maar het grootste merk binnen deze categorie tenten is wel Bardani. Natuurlijk kennen we Bardani van hun voortenten en kampeeraccessoires, maar de afgelopen jaren is ook hun collectie opblaas tenten zeer goed ontwikkeld. De opblaasbare tenten zijn bij Bardani onderverdeeld in 2 soorten; de Airwolf serie en de AirSpace serie. Binnen beide series vind je diverse modellen. Bijvoorbeeld een opblaasbare bijzettent, maar ook 3- tot 5-persoons tenten voor op de camping. Alle modellen zijn gemaakt van technisch katoen, zeer geschikt voor kamperen in warmere landen.