Voor 17.00 uur besteld?
Vandaag verstuurd!
Gratis verzending vanaf €35.-*
Opblaasbare tenten

Opblaasbare tenten

Fronsende gezichten komen er vaak aan te pas wanneer we vertellen over tenten die een frame hebben van luchtbuizen (de opblaastent).

Lees meer

Een kijkje in de toekomst met lucht (de opblaastent)

Fronsende gezichten komen er vaak aan te pas wanneer we vertellen over tenten die een frame hebben van luchtbuizen (de opblaastent). Lucht kan niet sterk zijn en de buizen gaan snel lek. Argumenten die de laatste jaren gelukkig allemaal ontkracht zijn dankzij de ontwikkeling van de opblaasbare tenten. Door steeds betere materialen te gebruiken kunnen we nu met zekerheid zeggen dat opblaasbare tenten een vaste toevoeging zijn van kamperend Nederland. Het grootste voordeel van de luchtbuizen blijft dat je de tenten ontzettend snel op kan bouwen. Zo kan je sneller van je vakantie gaan genieten.

Lees meer
Lijst
Foto's
  • 1
  • 1

Ook in slecht weer blijven de opblaasbare tenten goed staan en bescherming bieden. Ondanks dat een luchtframe lichter is dan een standaard tentstok kunnen deze buizen veel hebben. Dit in combinatie met de vele extra afspanpunten van een tent zorgen ervoor dat zelfs wat hardere wind geen probleem is. Het kan natuurlijk voorkomen dat een luchtbuis lek raakt. Mocht dit gebeuren, het gebeurd vrijwel nooit, zijn deze buizen makkelijker te plakken dan een tentstok te repareren. Ook kan er in het uiterste geval een compleet nieuwe buis worden geleverd. Ook op je vakantie adres.