Voor 17.00 uur besteld?
Vandaag verstuurd!
Gratis verzending vanaf €35.-*

Bij kampeerwereld.nl hebben we diverse televisies en ontvangers, maar deze zijn natuurlijk waardeloos zonder de juiste stekkers en aansluitingen.

Lees meer

Stekkers, kabels en aansluitingen

Bij kampeerwereld.nl hebben we diverse televisies en ontvangers, maar deze zijn natuurlijk waardeloos zonder de juiste stekkers en aansluitingen. Daarom hebben we ook een mooi assortiment met kabels, stekkers en aansluitingen die zorgen dat het signaal van de ontvanger bij het beeldscherm komt. Denk hierbij F-stekkers, coaxkabels, antennestekkers en verloopjes. Daarnaast vind je in deze categorie ook oplaadkabels met iPhone of micro-USB aansluitingen, een satellietkabel  splitter, HDMI-kabels en scartkabels. Kortom: je vind hier alle stekkers en aansluitingen die benodigd zijn voor jouw ontspannen stukje televisie kijken.

Lees meer
Lijst
Foto's
  • 1
  • 1

Bij het aansluiten van de tv komen er een aantal dingen kijken. Ten eerste moeten je kabels natuurlijk lang genoeg zijn. Daarnaast zijn er een aantal soorten stekkers en aansluitingen in omloop. Hierdoor is het belangrijk om eerst te kijken welke aansluiting je nodig hebt: F-stekker, coax of antennestekker. De verbinding naar de televisie zelf heeft meestal weer andere aansluitingen, zoals een scartkabel of HDMI-kabel. Soms kan het ook voorkomen dat je een nieuw onderdeel installeert en dat deze een andere aansluiting vereist dan je oude systeem. In dat geval vind je tussen onze stekkers en aansluitingen ook verloopjes tussen bepaalde typen stekkers.