• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Bij Kampeerwereld.nl hebben we diverse televisies en ontvangers, maar deze zijn natuurlijk onbruikbaar zonder de juiste stekkers, kabels en aansluitingen. Lees meer

Stekkers, kabels en aansluitingen

Zonder stekkers, kabels en aansluitingen geen televisie!

Bij Kampeerwereld.nl hebben we diverse televisies en ontvangers, maar deze zijn natuurlijk onbruikbaar zonder de juiste stekkers, kabels en aansluitingen. Daarom heeft Kampeerwereld ook een mooi en ruim assortiment met kabels, stekkers en aansluitingen die zorgen dat het signaal van de ontvanger bij het televisie beeldscherm komt. Denk hierbij F-stekkers, coaxkabels, antennestekkers en verloopstukjes. Daarnaast vind je in deze categorie ook oplaadkabels met micro-USB aansluitingen, een satellietkabel  splitter, HDMI-kabels en scartkabels. Kortom, bij Kampeerwereld Hendriks vind je vrijwel alle stekkers en aansluitingen die benodigd zijn voor jouw ontspannen momentje televisie kijken op de camping of gewoon thuis.

Lees meer

Bij het aansluiten van de tv komen er een aantal dingen kijken. Ten eerste moeten je kabels natuurlijk lang genoeg zijn, speciaal hiervoor hebben wij verschillende lengtes coaxkabel/satellietkabel in ons assortiment. Mocht de juiste lengte coaxkabel er niet tussen zitten? Dan hebben wij in onze winkel in Ermelo een coaxkabel die wij voor jou op gewenste lengte kunnen afknippen. Daarnaast zijn er een aantal soorten stekkers en aansluitingen in omloop. Hierdoor is het belangrijk om eerst te kijken welke aansluiting je nodig hebt: F-stekker, coax of antennestekker. De verbinding naar de televisie zelf heeft meestal weer andere aansluitingen, zoals een scartkabel of HDMI-kabel.

Soms kan het ook voorkomen dat je een nieuw onderdeel installeert en dat deze een andere aansluiting vereist dan je oude systeem. In dat geval vind je tussen onze stekkers en aansluitingen ook verloopstukjes tussen bepaalde typen stekkers zodat je de oude aansluiting ook op je nieuwe onderdeel. Wanneer je meerdere televisies of radio’s wil aansluiten en je beschikt maar over één aansluiting, dan is een splitter een handige oplossing. Op deze manier kun je 2 televisies, 2 radio’s of een televisie en radio aansluiten. Zo ben je ook op de camping verzekerd van je beeld en geluid.