Voor 17.00 uur besteld?
Vandaag verstuurd!
Gratis verzending vanaf €35.-*

Brrrrrr! In de kou kamperen is natuurlijk niks, daarom hebben wij een ruime collectie elektrische kachels.

Lees meer

Elektrische kachels

Zit er warmpjes bij op de camping dankzij elektrische kachels

Brrrrrr! In de kou kamperen is natuurlijk niks, daarom hebben wij een ruime collectie elektrische kachels. Bijvoorbeeld de kachels van het merk Eurom. Dit zijn elektrische kachels van een goede kwaliteit en verkrijgbaar voor het opwarmen van verschillende ruimtes. Een elektrische kachel is eenvoudig en effectief: je steek simpelweg de stekker in het stopcontact, doet de kachel aan en de warmte komt je vanzelf tegemoet! Een elektrische kachel is echt een uitkomst wanneer je bijvoorbeeld het hele seizoen lang kampeert, aan het begin is het nog niet zo lekker warm en aan het eind worden de avonden kouder.

Lees meer
Lijst
Foto's
  • 1
  • 1

De elektrische kachels hebben als voordeel dat je de warmte direct voelt. Je hoeft eigenlijk alleen maar de stekker in het stopcontact te stoppen. Veel elektrische verwarmers hebben diverse standen zodat je zelf kan bepalen hoe warm je het maakt. Bij koude avonden in het najaar kan je hem wat hoger zetten, maar is het alleen nodig iets op te warmen zet je hem gewoon op de laagste stand. In onze webshop vind je elektrische kachels van merken als Eurom, Gimeg en Mondocamp. Natuurlijk kan je zo’n elektrische kachel ook gewoon thuis gebruiken in een overkapping bijvoorbeeld.

De meeste elektrische kachels zijn voorzien van een valbeveiliging. Hierdoor hoef niet bang te zijn voor brand wanneer de kachel per ongeluk omvalt. Daarnaast zijn alle elektrische kachels in ons assortiment gemaakt voor op de camping. Vele kachels zijn voorzien van diverse standen. Elke stand heeft zijn eigen wattage. Hierdoor is er altijd wel een geschikte stand te vinden voor de ampères die de camping aanbiedt zonder dat de stoppen doorslaan en je zonder stroom zit. Let wel op dat je niet te veel apparaten met een hoge wattage tegelijkertijd aanzet, dan kunnen de stoppen er alsnog uitslaan.